2777
2789
عنوان

تولد من و ماجرای همسرم+ عکس

37283 بازدید | 200 پست

۲۲ سالگی سلام

۱۴۰۲/۱۱/۱۱ بماند به یادگار ✨️

این که امشب چه حس و حالی دارم خیلی مبهمه برام  شاید بگین هنوز که سنی نداری اول راهی و... ولی هر سال همین موقع، غیر خوشحالی حالم گرفته میشه ...
امشب برنامه ریزی هامو کردم برای ۵ سال آینده ام من میتونم✌🏻 من ادامه میدم ✌🏻من موفق میشم ✌🏻هر چند سخت باشه💪🏻
این قول من به خودم😉
بگذریمممم
تولد بهمن ماهی ها مخصوصا ۱۱/۱۱ هارو از صمیم قلبم تبریک میگم و آرزوی سلامتی و دل خوش برای همه دارم🎀🎊

من دم تولد عصبی و بد خلق میشم یعنی از دیروز هر کی تحملم کرده باید بگم دمش گرم😂

صبح که بیدار شدم دیدم همسرم جانونی زیپ دار  رو خالی کرده داره با خودش میبره گفتم خداایااا چش شده دیروز نون گرفته زیادم هست تو فکر بودم بی توجه به من رفت...😒

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

چند ساعت بعدش دیدم اومد گفت نونارو مرتب کن تا خمیر نشن گفتم ول کن الان واقعا حوصله ندارم چند بار که گفت رفتم سراغش دیدم نرم نیست اصلا گفتم اين که خشکه  خشک کردی اوردی🙄 یهو دوزاریم افتاد نون نیست کارتونه توش🤦🏻‍♀️
دیگه زیپو  باز کردم دیدم کیکه فقط تو عکس به رنگ شمعا دقت کنین 😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس گذاشتی برام استیکر بفرست تا بیام ببینم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اخی تولدت مبارک عزیزم🩷

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

یه صلوات میفرستید برام نیاز دارم به دعاتون

تولدتم مبارک استاتر عزیز انشالله موفق باشی در تمام مراحل زندگیت

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

عزیزم 

تولدت مبارک باشه 🎂

امیدوارم هرچی که اهدافت هست سال دیگه بشه داشته هات

خدا نگاه خاصش رو بهت بندازه 😍

نامزد منم تولدشه هفته دیگه همین موقع 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

تم ولنتاین زده 🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40