2777
2789

رفتم امروز بعد از عمری واثه خودم ایرپاد بخرم بچه ها بخدا پولم کم بود بهم گفت ۱ میلیونو۱۰۰ با تخفیف ۱ میلیونو پنجاه بهم فروخته حالا ثرچ کردم تو سایتا ۷۴۰ تومنه همین مدل چیکار کنم ببرم فردا بهش بگم زنگ میزنم تعزیرات میگم چرا انقد بهم گرون دادی یا چیکار کنم نکنه پس نگیره پلمپشم تو مغازه باز کرد  تست کردم روش محافظ هم چسبوند باید ازم بگیرتش مگه نه؟ 

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃

اصولاً قبل از خرید یک دور قیمت رو تو اینترنت آدم میگرده 

اما شما بعد از خرید این کارو انجام میدید

چه عجیب 😅😅

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون برنده تو سایت ارزون تره؟ اگه همون برنده شاید اصل نیست...بعدشم زیاد به سایت و دیج.ی کالا اعتمادنکنین...قیمتو گاهی ارزون میدن ولی کیفیت افتضاح! من ایرپاد اصلا زیر یه تومن جایی ندیدم

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت