2777
2789
عنوان

چربی پشت گردن و سر

953 بازدید | 11 پست

سلام یه شب با سر درد زیاد خوابیدم صبح پاشدم پشت سرم باد کرده بود ولی سفته غروبش هم پشت گردنم اندازه گردویی بالا امد پیش چندتا از دکترا رفتم میگن چربیه ولی اونی که پشت گردنمه کاملا از بیرونم هردو مشخصن خیلی درد داره دردش میزنه تو گردنم و سردرد هروز میگیرم کسی بوده تا حالا اینجوری بشه؟از شدت گردن درد میزنه تو بازوی راستمم

عملش کن در بیار، عملش سبکه ، یکی از اقوام ما تو کمرش داشت اذیت میشد برش داشت

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم پشت گردنش بود بیمارستان میلاد جراحی کرد  وقت بگیر برو دکتر غدد  

دکتر فوق تخصص جراحی سر وگردن رفتم جراح عمومی هم رفتم حالا یه وقت از دکتر غدد هم میگیرم درست میگی مرسی حالا مادرتون از بیرون مشخص بود درد نداشت؟

اخه این تو سروگردنمه میترسم 

ترس نداره این چربیا زیر پوست هستند ، اینطوری که اذیت میشی ، چند تا دکتر برو ببین چی میگن. منم یه دونه تو آرنج دست راستم دارم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ترس نداره این چربیا زیر پوست هستند ، اینطوری که اذیت میشی ، چند تا دکتر برو ببین چی میگن. منم یه دون ...

درست میگی ترس نداره یه خورده ای سر و کار با سر و کله داره ادم میترسه خخخ

درست میگی ترس نداره یه خورده ای سر و کار با سر و کله داره ادم میترسه خخخ

ان شالله که چیری نیست، البته حق دارین اسم جراحی یکم ترسناکه، الهی که سالم و تندرست باشی و اینم با دارو برطرف بشه، دکترم بهم گفت چربی کمتر مصرف کن ، وزن کم کن ، کوچیک میشه