2777
2789
عنوان

ویروس جدید😭

156 بازدید | 4 پست

پسرم شش ماهشه از این ویروس جدید گرفته

دیروز بردمش دکتر معاینه کرد گفت گوش چپش التهاب داره گلوشم عفونت داره

تبم داره

برای تبش گفت شش ساعتی استامینوفن اگه نیاز بود چهار ساعتم بده..

آزیترو هم داده

الان اینارو بهش میدم تبش میاد پایین ولی پنج ساعت اینا ک میشه دوباره تب میکنه البته امروز یکم پایین تره 

مشکلم اینه گاهی بیدار میشه گریه میکنه نمیدونم دلشه یا جای دیگه

اشتها هم نداره شاید پنج ساعتی یکم شیر بخوره و آب فذاذکمکی نمیخوره وگرنه دو تا قاشق 

ببرمش بیمارستان؟؟

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

بی قرار و کم اشتهایی توی دوره بیماری طبیعی هست عزیزم ، اینکه امروز تبش پایین تر بوده دال بر بهتر شدن بیماری هست 

اگر تبش غیر کنترل شد ببرید بیمارستان

اما فعلا طبق دستور پزشک بهش دارو بدین 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

گوشش درد میکنه که گریه میکنه

من 4 ماه اسیر بودم با عفونت گوش پسرم همشم انتی بیوتیک میدادن قطع میکردم باز برمیگشت دکتر عفونی بردم یه قرص ضد ویروس داد و اسپری بینی بادهمین دوتا کامل خوب شد 

تب برشو منظم سر ساعت بده 5 ساعتی نه 

استا میدی 4 ساعتی بده یا 6 ساعتی 

پروفن 6 ساعتی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی قرار و کم اشتهایی توی دوره بیماری طبیعی هست عزیزم ، اینکه امروز تبش پایین تر بوده دال بر بهتر شدن ...

ممنونم خیلی نگرانم بچه مریض میشه خانواده میپاشه

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
گوشش درد میکنه که گریه میکنه من 4 ماه اسیر بودم با عفونت گوش پسرم همشم انتی بیوتیک میدادن قطع میکرد ...

مریضیه خیلی بدیه….بچم زبون نداره ک بگه کجام درد میکنه