کسی بوده که توی سونو ان تی . یا توی هفته ۱۲ اینطورا تویه سونو بهش گفته باشن جفتت پایین هست و بعدش بالا رفته باشه؟ اگر هست چقدر طول کشید بره بالا ؟؟ و چیکار کردین که بره بالا؟؟
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم. بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از منم گفت پایینه من ک استراحت میکنم تازه هماتومم دارم
منم هماتوم داشتم از هفته ۶ این هفته رفتم خداروشکر برطرف شده بود . ایشالا مال شمام زودی برطرف بشه
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم. بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم
برای شما اینطور بود؟؟ واقعا رفت بالا؟ نوعش چی بود؟؟ مال من قدامی
برای شما اینطور بود؟؟ واقعا رفت بالا؟ نوعش چی بود؟؟ مال من قدامی
یکم بیشتراستراحت کن نزدیکی وپله ممنوع وفقط توالت فرنگی بروتودسشویی هم زورنزن میکشه بالانوعشویادم نیس قدامی هم ربطی به پایین بودن جفت نداره جفت وقتی به سمت شکم چسبیده باشه میشه قدامی به سمت کمرمیشه خلفی که همه یکی ازین دوموردهستن جفت شماازجای عادی خودش یکم پایینتره ونزدیک به دهانه رحم براهمین میگن جفتت پایینه بچه رشدکنه جفت ومیبره بالا خاطرت جم
عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون
جفت من هم توی هفته ۱۲ روی دهانه ی رحم بود! دکتر گفت بار سنگین بلند نکن زیاد تو ماشین نشین و ر ...
وای چه خوب . ایشالا مال منم بره بالا بخدا خسته شدم. از اولی که رفتم سونو هماتوم داشتم واسه اون استراحت کردم . حالا که اون از بین رفت. جفتم پایینه 🥴🥲
وای چه خوب . ایشالا مال منم بره بالا بخدا خسته شدم. از اولی که رفتم سونو هماتوم داشتم واسه اون استرا ...
منم هماتوم داشتم دقیقا تا آن تی استراحت مطلق بودم چون هماتوم بزرگ بود بعدش تا آنومالی استراحت بودم ولی بعدش دیگه عالی گذشت. مال شما هم رفع میشه انشاءالله نگران نباش
منم هماتوم داشتم دقیقا تا آن تی استراحت مطلق بودم چون هماتوم بزرگ بود بعدش تا آنومالی استراحت بودم و ...
خداروشکر عزیزم. ممنونم که تجربه ات رو باهام به اشتراک گذاشتی خیلی دلم آروم شد. الهی خدا به دلت آرامش بده 😍