2777
2789
عنوان

حقیقت مثل زهر زندگی من که هیچکس ازش خبر نداره هیچکس

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی تقصیر خودم نیست ،، کاش قلمم خوب بود میتونستم بنویسم از وصف حالم اما حیف

هر جور دوس داری بنویس

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

به نظرم باید با یه روانشناس صحبت کنی حتما، سعی کن خودت کارهایی بکنی که حالت رو بهتر میکنه مثل موزیک ملایم ، پرورش گل و گیاه ویا حتما یه تایمی از روز رو با خدا صحبت و درد و دل کن مطمئن باش که آروم تر میشی حتما امتحانش کن 

اگر سوال مشاوره ای کنکوری داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم   

میشه یکمشو بگی

پدر مادرم کاملا روانی هستن،،،هیچکس باهاشون رفت و آمد نمیکنه هر روز با یکی دعوا دارن ،خاهر برادر کوچیکمو عذاب میدن بدون اینکه گردن بگیرن و من شاهد آب شدن اون دوتا طفل معصومم ، شوهر الکلیه شدیده اما خدا هم از آسمون بیاد گردن نمیگیره ،بخاطر خانوادم نمیتونم بیرون و تو جمع برم،عروسی عزا.. روم نمیشه چون ب همه حرف رکیک زدن😔💔

اندکی شعر..🙂🌻
به نظرم باید با یه روانشناس صحبت کنی حتما، سعی کن خودت کارهایی بکنی که حالت رو بهتر میکنه مثل موزیک ...

خدا ؟؟؟؟مگه هست؟؟؟؟؟نیست عزیزم بیست سال صداش کردم 

اندکی شعر..🙂🌻
خدا ؟؟؟؟مگه هست؟؟؟؟؟نیست عزیزم بیست سال صداش کردم 

اینجوری ناامید نباش گلم انشالله که حل میشه گاهی شرایط خیلی بد جور گره میخوره بد میشه اما همیشه تاریک ترین لحظات شب یه کم قبل از سپیده صبحه . 

اگر سوال مشاوره ای کنکوری داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم   

چی شد ک بهتر شدی چی گفتن بهت؟میشه بگی؟من شرایطم خاصه نمیتونم دکتر برم

من تایپیکهای قبلتون رو مرور کردم عزیزم شما اوضاعت خیلی خرابه حتما باید دارو درمانی بشی. منم یه مدت صبح ها استرس شدید بهم دست میداد همراه بیقراری انار الانه که بمیربعد سرم همش منگ بود انگار رو هوا معلقم. دکتر بهم دوتا قرص داد میخورم حالم عالی شده خیای خوب شدم .البته نذر و دعا خیلی کردم و از ته دلم اونجوری که از خلق خدا کاملا ناامید بودم از خدا خواستم فقط کمکم کنه راه جلو پام بزاره. قبلش دکتر زیاد رفته بودم اما درمان نمیشدم بعد اینکه خودمو ناامید از همه جا و همه کس غیر خدا دیدم خدا بهم کمک کرد 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
چی شد ک بهتر شدی چی گفتن بهت؟میشه بگی؟من شرایطم خاصه نمیتونم دکتر برم

عزیزم 

دقیقا جلسه پیش کارگاه روانشناسی ام ، در مورد حریم خانوادگی بود 

حل شدنیه، 

فقط باید آموزش ببینی 

اگر تونستم براتون یکم می‌فرستم 

در رابطه با همسرتون هم، باز هم توی کارگاه. توضیح دادن که ما فقط روی اعمال و افکار خودمون کنترل داریم و شوهر شما در دایره تاثیر شما حتی نیست، 

روی چیزی که کنترل نداری، نباید فوکوس کنی، چون باعث عذاب خودت میشه

خیلی حرف هست که نمیشه تایپ کرد 

فقط بهت میگم برو کارگاه خودشناسی و مهارت های زندگی مشترک رو شرکت کن، انشاء‌الله حل می شه

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!