2777
2789
عنوان

تصادف و هوشیاری ۳😭

908 بازدید | 37 پست

دوستان توروخدا هرکی میدونه جواب بده حالم خیلی بده

داداشم ۱۲روزه تصادف کردهدست پا و شکم و سرش ضربه خورده قبل عمل سر هوشیاریش ۸بود حین عمل اومد۵ بعد دو روز شد۷دوباره گفتن سرش خونریزی داره عملش کرده پریشب هوشیاریش اومده۳ دارم کلافه میشم چیکار کنم؟ خوب میشه داداشم؟😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نیت شفا صلوات فرستادم 💚

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

۳ که خیلی پایینه😔 ایشالله رو به بهبود بره...من یکی از اقوامم ۵ بود ولی خوب شد

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت