2777
2789
عنوان

چقد همه چی گرون شده!

503 بازدید | 13 پست

امروز مامانم رفته بود داروهاشو بخره همه چی وحشتناک رفته بالا

آدم میمونه چی بگه

کاش فقط دارو بود! به چه امیدی زندگی کنیم واقعا؟

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚

من رفتم روسری بخرم ...دست گذاشتم روی یه روسری گفت ۸۷۰.

اوضاع جوری شده که ملت مجبورن دستشویی نرن.شکمشون خالی نشه که بعدش گشنه نشن..

😊😁😁به همین زیبایی

قاشق نشسته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره والا . من امرو  یه بسته کوچک آلو خورشتی گرفتم  ۱۰۰ تومن . همه چی رو حسابی گرون کردن

عیدم که نزدیکه با این گرونیه پوشاک😑

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚

چی بگم وقتی مردم حق خودشون میدونن این زندگی رو؟؟؟ اینجا تاپیک زدم همه‌چیز گرون شده چهارتا وسیله‌ی مراقبتی شده ۱۳تومن همه گفتن خب مگه مجبوری بگیری خب چرا داری پز میدی و...

ادما وقتی خودشون فقط میخوان زنده باشن و کیفیت زندگیشون مهم نیست براشون چی بگیم؟؟؟ 

عادت کردن هرچی گرون میشه میگن خب انجام نمیدیم.

گوشت و مرغ گرون میشه میگن نمیخوریم

لبنیات گرون میشه میگن واجب نیتس حالا بخریم

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.
من رفتم روسری بخرم ...دست گذاشتم روی یه روسری گفت ۸۷۰. اوضاع جوری شده که ملت مجبورن دستشویی نرن.شکم ...

آره واقعا

بعضی وقتا به سرم میوفته مهاجرت کنم

هرچقدم سخت باشع از این وضع قطعا بهتره 

عیدم که نزدیکه با این گرونیه پوشاک😑

ما چهار نفریم 🤪

فکر کن همیشه یکیمون لباس نداریم.این میخره اون نداره برای اون میخریم این یکی لباساش خراب میشه کوچیک میشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

دلار شده ۶۰ توقع داری چی ارزون باشه

اگه قراره همینجوری پیش بره بمیریم بهتره:)

بازار هم خیلی راکد هست 

نمیدونم این مغازه دارها چه جوری اجاره میدن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
اگه قراره همینجوری پیش بره بمیریم بهتره:)

دور از جون‌...دیگه وقتی تورم همه چیزو گرفته... گوشت شده کیلو ۷۰۰ ۸۰۰ دلارم معلومه میره بالا....

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مکمل بارداری گرفتم ۶۰۰ 

امپول برای یک ماه یک تومن 

سونو هایی هم ک دوسه روز دیگ میخوام برم دو سه تومنی در میاد

واقعا گرون شده ،ولی خب اگر نتونم از پس این هزینه ها بربیام پس بچه آوردنم چیه؟ خداروشکر هست ک انجام بدیم 

ولی خب خدایی گرونه

وقتی میگن بچه بیارین یکم امکانات هم بدن 

💙💙💙
مکمل بارداری گرفتم ۶۰۰  امپول برای یک ماه یک تومن  سونو هایی هم ک دوسه روز دیگ میخوام بر ...

دقیقا🤣 هی میگن فرزند بیشتر زندگی بهتر

خب امکاناتشم بدید دیگه