2777
2789
عنوان

شما دخل و خرجتون با هم میخونه

190 بازدید | 19 پست

من شوهرم کارمند برجی ۲۵ تومن میگیره ولی اگر سرکار دوم نره نون شب نداریم بخوریم کلا این ۲۵ تومنه میره بابت قسط و فقط زندگیمون با سرکار دوم شوهرم داره پبش میره تصمیم گرفتم خودمم بخونم فرهنگیان بیارم حداقل اگر خدایی نکرده سرکار دوم شوهرم نباشه خودم یه پولی داشته باشم.....خداروشکر حقوق دوم شوهرم خوبه ولی ثابت نیس بخاطر همین منم باید یه کاری انجام بدم

شما چی ؟کمک خرج شوهرتون هستید توی این وضع مملکت؟

با دوتا شغل همسر و شاغل بودن خودم خداروشکر خوب میچرخه.

با یک حقوق اصلا پیش نمیره..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سر به سر میشه حالا ما یه سری مخارج داریم شاید دیگران کمتر بیشتر داشته باشند مثلا کافه و رستوران هفته ای سه روز دیگه داریم باشگاه خرید لباس و خرت و پرت ترند مثلا لبوبو و استنلی و هر چی مد بشه اینطوره دیگه 

شغل دوم همسرتون چیه

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

زنی ک خرج نداره ارج نداره 

اینوزمانی فهمیدم ک من ۸ساله رنگ ارایشگاه مورنگ کردن ندیدم یه دستگاه دارم توخونه ک باش صورتمواصلاح میکنم 

لباس سالی باشه به والله ک ازمردم میموشم بعددیشب شوهرم میگفت نمیتونیم پول جمع کنیم گفتم مگه من ازت چیزی خواستم گفت کاش چیبس پفکی ک توماه شاید۲ تا۴تابگیریم نگیری گفتم من یه دختری بودم ک باهزارامیداومدم زنت شدم عروسی نگرفتی خرج نمیکنی اگ یه روزگذاشتم رفتم نگی چرا برابچه ات هم ازلباس زن داداشم لباس میارم میخام بگم زنی ک خرج نداره ارج نداره ماشین گرفت نون خالی خوردم تاخریددست اخرگفت من زحمت کشیدم توچیکارکردی🚶‍♂️

فقط تو نینی سایت اوضاع همه عالیه و هیشکی مشکل نداره

پدر من دو تا شغل داره و خونه هم از خودمونه و قسط هم کم داریم و اصلاتم ولخرج نیسیم ولی برا ۴ تا ادم نمیرسونیم ب راحتی بسکه همه چی گرونه 

ما ی حقوق کارگری همسرم هست بدون خونه وهیچی،،بعد خانواده ی ..🤬... شوهرم توقع دارن ما خونه هم داشته باشیم،

معلومه ک نمیرسونیم ،،، فقط وعده ی ناهار و داریم ن صبحانه ن شام، خیلی چیزاهم حذف.  برای بچه م بیشتر خرید میکنم خودمون تقریبا چندسال یکبارشده

ما ی حقوق کارگری همسرم هست بدون خونه وهیچی،،بعد خانواده ی ..🤬... شوهرم توقع دارن ما خونه هم داشته ب ...

حالا مایی ک مثلا شهر برزرگتر هستیم از ما میپرسن خودشون تو روستا هستن و پولدار 

پولا رو چیکار میکنید  واقعا تو شهر زندگی سخته و گرون  اوضاع هم ک چندان خوب نیست

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍