2777
2789
گلم من تصمیم گرفتم جواب رد بدم بنظرت خوبه؟ پسره رو قبلا دیدم فقط در حد سلام  اینا بعد پسره قا ...

عزیزم اول اینکه اگه سعی کن گذشتت رابریزی دور تاارامش داشته باشی دوم اگه واقعابه دلت نیست این اقا جواب رد بده نزار دیگران واست تصمیم بگیرن دیگران نمیخوان زندگی کنند این شمایی که قراره سالیان سال کنار این اقا زندگی کنی اول همه جوانب رادر نظر بگیر وحتماحتما اون اقاپسر(سابق ) رااز ذهنت پاک کن

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آجی مشکل اصلیم اینه که داغونم که عاشق اون شخصم  آجی راستش به شما بگم من  داداش به دنیا بو ...

عزیزم اشالله مشکل داداشت حل بشه بعدهم بااین افکار منفی خودت راازار نده خیلی هابودن خانوادشون خواهربرادرشون مشکل داشتن ولی ازدواج کردن وخوشبخت شدن سعی کن آفکار مثبت داشته باشی کلمه های منفی مثل نمیتونم نمیخوام نمیشه ممنوع

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
نمیدونم بخدا آجی   هر روزم شده گریع  خیلی داغونم

نه گلم غصه نخور قران خیلی بخون 

نه گلم غصه نخور قران خیلی بخون 

آجی به قرآن 

اینقدر دعا کردم

به خدا گفتم خوب و بدش با من تو فقط اینو قسمت من کن

به حدی رسیده بودم توی خواب بلند میشدم دعا میکردم

ولی خدا صدامو نشنید 

به حدی داغونم فکر میکنم دیگه چیزی تاثیر نداره

آجی به قرآن  اینقدر دعا کردم به خدا گفتم خوب و بدش با من تو فقط اینو قسمت من کن به حدی رسیده ...

حتمامصلحتی بوده خدا خودش بهترمیدونه وقتی یه سنگ میندازه جلوی پای ادم خیرو صلاحشو میخواد 

حتمامصلحتی بوده خدا خودش بهترمیدونه وقتی یه سنگ میندازه جلوی پای ادم خیرو صلاحشو میخواد 

با این حرفا دلمون آروم میکنیم

آجی من صفر صفر نیستم تا حدودی درس ها رو پیش بردم 

می خوام بشینم جدی درس بخونم امسال فرهنگیان قبول  شم برم  مستقل شم

ممنون آجی خیر ببینی کمکم کردی🌹