2777
2789
عنوان

سلامتکده طب سنتی معصومیه قم

363 بازدید | 5 پست

با تشکر واحترام از خیر محترم حاج محمد کریمی ثابت که این سلامتکده راساختن نظر مردم دوست دارم بدونم در باره رسیدگی به بیماران دراین سلامتکده معصومیه قم 

دکتر به مادرم گفته فقط دو ماه یک ماه ونیم وقت دارید تا عمل آمدیم سلامتکده جوشونده خانم دکتر نوشتن مادرم خوردرفتیم برا زالو گفتن باید زنگ می زدید امروز فردا می یاریم حالا که زنگ زدیم گفتن تا آخر ماه باید صبر کنید!!! یعنی ۲۰ روزبریدآل اسحاق که اونم یه داستانی شد هفته ای یک بار زالو درمانی تا سه چهار جلسه بماند که ماه رمضان هم نزدیک هست پیام مأدبانه دادم توی سایتشون نمایش نمیدن مگه جنگ که زالو ندارن حیفه زشته منتظریه زالو باشیم براعمل باید آماده بشیم این شکلی می خوان باداروشیمیایی مبارزه کنن

ایران کشور بزرگ و پهناوری هست چرا انقدر زالو کمیاب شده !!! خیلی عجیبه خیلی ازشون بعیده یه خونه تو روستا نیست که انقد راحت میگن زالو نرسیده سلامتکده به این بزرگی نوساز در شهر مقدس قم واقعا که 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیرمرد پیرزن عصا به دست آمدن بیمار عمل کرده چقدر دلم براشون سوخت آسانسور دارن خراب هم نیست اما بستن برای این که سرویس نشده میگن اگه سقوط کرد بیمه نمیده پس چرا بیمارستان‌های دیگه درمانگاها آسانسور دارن این شکلی نمیشه با داروهای شیمیایی مبارزه کرد باید قوی تر عمل کنن

سلام.من به کلینیک معصومیه مراجعه کردم و بیمار دکتر اصغری بودم و راضی بودم.ایشون با حوصله و با مهربانی گوش دادند و  توصیه های خوبی را به داشتند و دارو تجویز کردند.ایشون پزشک متین و با آرامشی و با تجربه و با مهارتی هستند.به شما هم پیشنهاد می کنم.

(از لحاظ هزینه ی درمان هم خوب بود‌.)

سلام ماکه با خود دکتر مشکل نداشتیم زالو نداشتن ولی نظرم ودرسایت نمایش دادن. حیف من خیلی طرف دار طب سنتی اسلامی هستم تو فامیل دوستان من بیشتر رعایت می کنم ولی مراکز طب سنتی باید پیشرفته تر این حرفا باش تا بیمار زده نشه