2777
2789

من شهری ک خودم زندگی میکنم از شهر پدر مادرم دوره حدود سه چهار ساعت

بعد اینجا فقط خانواده همسرم هستن که خب صلاح نیست خیلی باهاشون صمیمی بشم

همسرم هم اکثرا سر کاره

من خودمم شاغلم‌منتها تایم کاریم کمه میخوام یه چنتا دوست درست حسابی پیدا کنم نمیدونم تو چه محیطی بگردم یا اصلا چیکار کنم

اگه تجربه مشابه داشتین میشه راهنماییم کنید

منم دوست دارم با ادمای بیشتری در ارتباط باشم

ولی خب نیستم

منم دورم و شهر غریب فقط خانواده همسرم هستن

دانشگاهم میرم ولی دوست آنچنانی ندارم در حد چند تا پیام

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غریبه وارد زندگیت نکن یا اگه میکنی هم رفت آمد خانوادگی نداشته باش 

ترجیحا همکارتم نباشه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مگه خانواده شوهرتون مشکلی دارن؟ 

تجربه بهم ثابت کرده 

که خانواده شوهر هر چقدر هم بد باشن از غریبه بهترن 

اگر دوست پیدا کردی به خونه و زندگیت راهش نده

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

غریبه وارد زندگیت نکن یا اگه میکنی هم رفت آمد خانوادگی نداشته باش  ترجیحا همکارتم نباشه

نه که وارد زندگیم بشه

مثلا یکی باشه یه بیرونی برم باهاش 

یه کافه ای 

اینجا تنهام 

ب نظرت چیکار کنیم یه وقتایی میگم کاش قبول نمکردم ازدواج راه دور

عزیزم 🤣

من اینجوری نمیگم اصلا نمیتونم بدون همسرم 🥴

من وابسته خانوادمم نبودم و مستقل بار اومدم دلم تنگ میشه قطعا

ولی بعضیا میگن گریه میکنیم و فلان نه دیگه عادت کردم

حتی نوجوونی قرار بود مهاجرت کنم به تنهایی که دیگه ازدواج کردم و کنسل شد و همسرجان کل برنامه های منو ریختن بهم …

ببین بنظر من یه حکمتی داره که ما تنهاییم یعنی بعضیا کلا دورشون آدمای زیادی هست دوست و رفیق و فامیل و کلی رفت و آمد ..

ما این مدلی نیستیم 😁

مگه خانواده شوهرتون مشکلی دارن؟  تجربه بهم ثابت کرده  که خانواده شوهر هر چقدر هم بد ب ...

نه که مشکل خاصی خداروشکر

منتها ادم هرچی روابطش با اونا کنترل شده تر باشه بهتره

من میخوام از تنهایی در بیام یکمی

نه که وارد زندگیم بشه مثلا یکی باشه یه بیرونی برم باهاش  یه کافه ای  اینجا تنهام

دقیقا

منم دنبال یه نفرم که پایه کافه و خرید و گردش باشه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

باشگاه برو دوست پیدا کن من سالهای متوالی هست که باسگاه میرم دوستان زیادی دارم 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
عزیزم 🤣 من اینجوری نمیگم اصلا نمیتونم بدون همسرم 🥴 من وابسته خانوادمم نبودم و مستقل بار اومدم ...

هوم

منم دانشگام‌همین شهر بود

اصلا چون اینجا دانشجو بودم باهم آشنا شدیم و ازدواج کردیم

الانم ک درسم تموم شده تقریبا سه روز در هفته کامل سر کارم

بقیش تایم آزاد زیاد دارم  یه وقتایی حوصلم سر میره

هوم منم دانشگام‌همین شهر بود اصلا چون اینجا دانشجو بودم باهم آشنا شدیم و ازدواج کردیم الانم ک درس ...

من کارشناسیمو تازه شروع کردم ولی کلاً قصد شاغل شدن ندارم

الان ترم تموم شده یک هفتس دانشگاه نمیرم حوصلم سر رفته 🫠