2789
عنوان

لیزر

105 بازدید | 7 پست

سلام 

من لیزر میرم ۲ جلسه اخرم مونده 

متاسفانه قارچ تناسلی گرفتم 

الان خوب شدم 

در حد ۲ ۳ تا لک خاکستری کمرنگ مونده 

میخوام بازم جلسه لیزر رو عقب بندازم اما اپراتور میگه مشکلی نداره لیزر روی قارچ بلکه خوبم هست 

چیکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فول بادی ام  ب نظرت همه جا رو برم ب جز بیکینی ؟ جون میگه جلسات عقب بیوفته اثرش کلا میره ...

اره همه جا رو برو جز ناحیه تناسلی

اولا وقتی پوست ملتهبه ممکنه بسوزی

دوما قارچ ب بقیه انتقال پیدا می‌کنه از طریق پروپ دستگاه و حق الناسه

من چهار ساله لیزر میرم چیزی ب عنوان جلسه آخر لیزر وجود ندارد هر چند ماه یکبار باید شارژ بری

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

اره همه جا رو برو جز ناحیه تناسلی اولا وقتی پوست ملتهبه ممکنه بسوزی دوما قارچ ب بقیه انتقال پیدا م ...

درسته خودمم چون میدونستم اگه مثلا ۱ هفته دیگ دارو استفاده کنم تموم میشه 

میخواستم عقب بندازم که هفته بعد فول برم 

اما اگه اینجوریه که شارژ داره 

قسمت بیکینی رو برای شارژ زودتر میرم 

مرسیی

فقط ی چیزی 

اپراتور ها هر بار عوض میشن گاهی همون قبلیه میشه 

اگه اپراتور جدید باشه چطوری برم قارچ دارم نزنه؟خجالت میکشم 

درسته خودمم چون میدونستم اگه مثلا ۱ هفته دیگ دارو استفاده کنم تموم میشه  میخواستم عقب بندازم ک ...

خیلی راحت بگو ناحیه بیکینی بمونه آماده نیستم

مثلاً اون ناحیه رو شیوه نکن

کلا اپراتورها هرجا رو بخوای میزنن سوال اضافه نمیپرسن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

خیلی راحت بگو ناحیه بیکینی بمونه آماده نیستم مثلاً اون ناحیه رو شیوه نکن کلا اپراتورها هرجا رو بخو ...

شیو نکنمم مو نداره 

واسه همین 

یکمم با بقیه اپراتور ها اصلا راحت نیستم

امیداورام اپراتور خودم باز بیوفته برام