2777
2789

جوکر ۲۰۱۹ یه آدم که مشکل روانی داری و حقایق میفهمه و رد میده خیلی قشنگه 

سنت شکن 

سه تا فصله یعنی سه قسمت که یه دختریه که تو یه جای عجیبه و انتخاب میکنه که چی باشه و کلی اذیت میشه و اونی که ضعیف ترین بوده قوی ترین میشه 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فارست گامپ

درباره مردی هست که آی کیوی پایینی داره و ساده ست.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

من هميشه limitless رو معرفي ميكنم چون خيلي دلم ميخواس جاي نقش اول مرد بودم؛' يه نويسنده ي وارفته و بي حال همه كاراش رو هم انبار شده و زندگي شخصي و كاريش كلا به فناس! يه دفعه شانسي يكي از اشناهاي قديمو ميبينه كه بهش يه قرص ميده كه از اين رو به اون رو ميكنه زنذگيش رو ! يعني تبديل ميشه به يه ادم موفق كه از حداكثر هوشش ميتونه استفاده كنه و كلا ابر انسان ميشه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

سینمایی شهر ساختگی 

خلاصه : داستان یه پسر خیلی مهربون و ساده که پدرش توی بچه گی از دست داده بود رو نشون میده که یه سری آدم خلافکار بخاطر سادگیش اونو هدف قرار میدن و به عنوان یک فرد تجاوز کار جلوش میدن 

پلیس دستگیرش میکنه و تا آخر عمر به حبس ابد محکوم میشه ، مادرش که پسرشو میشناخت هیچوقت باور نکرد که پسرش یه تجاوز کاره بعد ... بقیشو خودت ببین 

فیلمش فوق العادس با آهنگ فوق العادههههه

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-