2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی رفتی لطفا به تمام کارایی که دکتر انجام میده دقت کن بعد برای من تعریف کن..  من از اینکه تی ...

تیغ؟؟با لیزر انجام میدن تیغ اصلا نیست قطره سر کننده میریزن بعد چشمات با گیره میزارن که پلک نزنی بعد یه نقطه هست مثل لیزر میگن مثلا نور قرمز خیره شو نگاه کن عملش هم رو هم رفته 15 دقیقه نمیشه 

اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞

من عمل کردم خوب بود درد زیادی نداشتم ولی خواهر و داداشم سه ذوز کلا مسکن و خوابیده بودن.البته هرچی خواب باشی فکنم بهتره .ولی من خوابم نمیبرد دردم ندلشتم خداروشکر

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من عمل کردم خوب بود درد زیادی نداشتم ولی خواهر و داداشم سه ذوز کلا مسکن و خوابیده بودن.البته هرچی خو ...

حین عمل که درد احساس نمیشه ؟من‌ ازخود عمل ترس دارم

حین عمل که درد احساس نمیشه ؟من‌ ازخود عمل ترس دارم

نه بی حسی میزنند.و بعد عمل حس خوب اینکه همه جارو دیدم برام خوشایند بود

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
خداروشکر شما هم پی ارکی انجام دادین؟

اره.ولی چشمام بنظرم ضعیف شده باز ولی بعد عمل اصلا نرفتم دکتر دیگه چون باردار شدم دوماه بعدش

اره.ولی چشمام بنظرم ضعیف شده باز ولی بعد عمل اصلا نرفتم دکتر دیگه چون باردار شدم دوماه بعدش

برگشت داشته؟شاید بخاطر بارداری بوده که یکم برگشت داشته