2777
2789
عنوان

میخوام برم لتروزول بخرم

86 بازدید | 14 پست

من ۳ ماهه تو اقدامم و حامله نشدم تنبلی تخمدات دارم ،متفورمین و پرگناکرو دوفامد میخورم ولی میخوام این ماه لتروزول بگیرم سرخود بخورم هر چه بادا باد کسی اینجا سرخود مصرفش کرده ؟؟؟ترو خدا کمکم کنین تو شهر غریبم دارم افسرده میشم تنها دلخوشیم اومدن یه بچه به زندگیمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خیلیا گرفتن تو همین نی نی سایت 

من هرماه لتروزول میخورم یبار رفتم دکتر داد اون ماه نتیجه نگرفتم ازاونموقع خودم میگیرم بستش ۱۱تومانه از شب سوم تا ۷پریودی روزی دوتا بخور روز ۱۲ برو سونو  ببین چجوری شده 

من فولیکول زیاد دارم ولی بی کیفیته فولیکول هام شوهرمم یکم اسپرمش ضعیفه فعلا نتیجه نگرفتم

من هرماه لتروزول میخورم یبار رفتم دکتر داد اون ماه نتیجه نگرفتم ازاونموقع خودم میگیرم بستش ۱۱تومانه ...

میخوام چهله بردارم دعا کن نتیجه بگیرم این ماه منم تو چله نیت تو رم در نظر میگیرم 

عزیزم وقتی لتروزول میخوری مهمه که بعدشم آمپول hcg بزنی. اگر نزنی امکان داره فولیکول‌ها تبدیل به کیست بشن. آمپول hcg هم تاجایی که می‌دونم بدون تحویز پزشک نمیدن. تحت نظر باشی و تو هر مرحله دکتر با توجه به سونو ات بهت دارو بده بهتره.

برو یه دکتری که تو مطبش سونو داشته باشه اینطوری کارت راحت‌تره.