2777
2789

خانما من الان 20 هفته ام. بنظرتون شرکت کنم و بشینم بکوب بخونم اگ زد و قبول شم تو مصاحبه قبولم میکنن با شکم تپلی😂؟ بعدش نگران بچمم بنظرتون منطقیه شرکت کنم؟ شهرمون بعدمدتها تعداد خوبی نیرو میخواد خودمم از وضعیت اقتصدی و حرف بقیه خیلی دوس دارم شاغل شم و یا لااقل تلاشی بکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاشتو بکن  درسته شرایط شما سخته الان ولی بعدش بهتره براتون

از امروز شروع ب خوندن کردم فقط ب بعدش فک میکنم دو دل میشم هر چن خیلی انگیزه دارم و امیدوارم چون میدونم این شانس و تعداد نیرو ممکنه دیگ تکرار نشه

بعده زایمانت کسی هست بچتو نگهداره؟ 

مادرم هست اما خودم دلم نمیاد بچه 1 ماهه رو ول کنم. هر چن میگن مثلا قبولم شی دوره یکساله باید بگذرونی صرفا همین امیدوارم کرده

یه سوال دارم ، مرخصی استعلاجی نه ماهه. بعد اونوقت چه طور میشه؟ شما که تقریبا یه سال قرار نیست باشی؟؟

متوجه منظورت نشدم. تو دفترچه نوشته بعد قبولی باید دوره یکساله گذروند منم رو همین حساب کردم ک تا وقتی بچن لااقل بشه 6 ماهش کنارش هستم و گهگاهی میرم کلاس وگرنه فک نکنم بیان ب ی تازه استخدامی مرخصی بدن

مادرم هست اما خودم دلم نمیاد بچه 1 ماهه رو ول کنم. هر چن میگن مثلا قبولم شی دوره یکساله باید بگذرونی ...

منم بخاطر بچم شرکت نمیکنم هرچند بزرگه ولی هیچکسو ندارم پیشش بذارم باباشم صبح تا عصر سرکاره 

نمیتونم تنهاش بذارم 

🤍🌱
منم بخاطر بچم شرکت نمیکنم هرچند بزرگه ولی هیچکسو ندارم پیشش بذارم باباشم صبح تا عصر سرکاره  نم ...

حق داری منم دوس ندارم از همون اول بسپرمش ب بقیه و مادری نکنم همین دودلم کرده

حق داری منم دوس ندارم از همون اول بسپرمش ب بقیه و مادری نکنم همین دودلم کرده

یادمه دوستم تو خوابگاه تعریف میکرد میگفت یبار نشد درو بزنم مامانم برام باز کنه همیشه یا کلید دست همسایه بود یا خونه فامیلا میرفتم یبار تو بارون یساعت موندم پشت در تا مامانم برسه.

باز تو خوبی مامانت هست من شهر غریبم اصلا نمیتونم همچین خاطره تلخی برا پسرم بسازم

🤍🌱