2777
2789
عنوان

عدد بتا خوبه ؟

405 بازدید | 16 پست

من به خاطر لکه بینی شک کردم به بارداری و دیرم بله!

روز ۲۷ ام دوره آزمایش دادم

عدد ۴۲۷

لکه بینی یه روز قطع میشه دوباره شروع میشه☹️

به نظرتون این عدد خوبه برای سه روز قبل از موعد پریودی

و اینکه با این لکه بینی بارداری چی میشه🥲

لکه قهوه ای رنگ هست من تا ماه سوم داشتم شیاف دکتر برام تجویز کرد 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه من چند روز بعد موعد 45 بود بتام همینقدر کم خخخخخ الان پسرم پنج سالشه . لکه بینی هم داشتم سریع ...

شیاف استفاده میکنم امروز هم میرم دکتر

ولی چون نمیدونستم باردارم رفتم کوه نوردی به خاطر همین لکه بینی شروع شد

میترسم مشکلی پیش اومده باشه  

شیاف استفاده میکنم امروز هم میرم دکتر ولی چون نمیدونستم باردارم رفتم کوه نوردی به خاطر همین لکه بین ...

ایشالا چیزی نشده ولی چون زوده سونو بری جز ساک چیزی معلوم نیست . همون شیاف خوبه و کامل استراحت کن تا سونو قلب بری

بله قهوه ای هستش فقط اگه با دستمال چک کنم میبینم لکه  زیاد نیست ولی هست!

برو دکتر حتما بهت شیاف میده استفاده کن تا ماه سوم از بین میره میگن اینا که لکه بینی دارن اکثرا پسر دارن نمیدونم ایشالا سالم باشه و با آرامش و دلخوش بیاد تو بغلت

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ایشالا چیزی نشده ولی چون زوده سونو بری جز ساک چیزی معلوم نیست . همون شیاف خوبه و کامل استراحت کن تا ...

ساک هم فکر نکنم دیده بشه

زیر ۲۰۰۰ ساک هم دیده نمیشه

به نظرتون حالا که بتا کم نیستش نشونه ی این نیست که رشد کرده جنین؟

ساک هم فکر نکنم دیده بشه زیر ۲۰۰۰ ساک هم دیده نمیشه به نظرتون حالا که بتا کم نیستش نشونه ی این نیس ...

عدد بتا ربطی به رشد جنین نداره عزیزم عدد بتا هورمونی هست که وقتی کسی باردار بشه نشون میده شخص بارداره 

ببخشید میپرسم دوس نداشتی جواب ندهچندتا بچه داری؟ تاپیکاتو دیدم ولی گیج شدم😁

ببخشید میپرسم دوس نداشتی جواب ندهچندتا بچه داری؟ تاپیکاتو دیدم ولی گیج شدم😁

😄😁😄😁

اگه خدا این بارداری رو به خیر بگذرونه این میشه چهارمی😁

البته بچه ی اولمو که سر زایمانم از دست دادم یعنی در اصل سومی 

فعلا زوده برای سونو چون چیزی دیده نمیشه ولی دو روز دیگه بتا رو تکرار کن ببین چقدر افزایش داشته 

لکه بینی هم با استراحت و همون شیافی که استفاده میکنی انشاالله رفع میشه 

پله و پیاده روی و فعالیت سنگین یه مدت انجام نده 

ساک هم فکر نکنم دیده بشه زیر ۲۰۰۰ ساک هم دیده نمیشه به نظرتون حالا که بتا کم نیستش نشونه ی این نیس ...

نه ساک هست من پنج هفته رفتم بود . چرا دیگه زودتر تشکیل شده که سریع نشون داده