2777
2789
عنوان

چجوری به مشاورم بگم پریودم؟

868 بازدید | 18 پست

سلام من به خاطر تنبلی تخمدان خیلی دیر به دیر پریود میشدم مثلا هفت هشت ماه نمی‌شدم 

الان دو ماه دارم قرص میخورم هر ماه میشم با درد خیلی وحشتناک که نمیتونم حتی بشینم اصلا نمیتونم درس بخونم 

از شنبه تا امروز نتونستم درس بخونم بهش پیام دادم گفتم حال جسمیم خوب نبود اصلا نمیتونستم حتی بشینم 

گفتم شاید بفهمه دیگه 

الان پیام داده؟ مریض شدی؟ علائم سرماخوردگی داشتی؟ 

خدایا الان چی بش بگم ؟ 

بگم پریود شدم؟ با بگم عادت ماهیانه ؟ مشکل زنانه؟

آخه میترسم بگم آره سرماخوردم یهو سرما بخورم نمیدونم اونو چی بگم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

بگو سرما خوردم پیاز داغشو زیاد کن

بعدا اگه خدایی نکرده سرما خوردی بازم بگو سرما خوردم سیستم ایمی بدنم ضعیفه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خانم هستش بگو پریود شدم. اگه آقا هستش بگو حالم بخاطر مساله ماهیانه خانما خوب نیست

اره اقاعه

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
بگو سرما خوردم پیاز داغشو زیاد کن بعدا اگه خدایی نکرده سرما خوردی بازم بگو سرما خوردم سیستم ایمی بد ...

اره همین کار کنم

اسی فارغ از این تاپیک و محتوا.. کاربریت حس خوبی بهم میده🦋😍منم 20 سالمه و کنکوری ام💜انشالله به هدغای قشنگت برسی💚راستی چی دوس داری! 😍🦋

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
بگی نه سرما نخوردم خودش میفهمه

یکم گیراییش ضعیفه ولی خب امیدوارم بفهمن

اسی فارغ از این تاپیک و محتوا.. کاربریت حس خوبی بهم میده🦋😍منم 20 سالمه و کنکوری ام💜انشالله به هدغ ...

مرسی عزیزم انشاالله تو هم هر چی که دوست داری قبول شی

یه پیرا پزشکی خوب مثلا پرستاری

مرسی عزیزم انشاالله تو هم هر چی که دوست داری قبول شی یه پیرا پزشکی خوب مثلا پرستاری

عی جااانم😍انشالله همون میشه که میخای🦋💚

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بگی دلت و کمرت درد می‌کنه فکرکنم خودش متوجه بشه😅

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
منم از کاربری شما حس خوب میگیرم😍

ای جونم😍💜خانم دکتر کوچولویِ من💚😍 انشالله همیشه حال دلت خوب باشه و تو مسیر هدفات، ثابت قدم باشی🦋❤️مسیرت سبز و راهت هموار گلِ زیبا😍💖