2777
2789
عنوان

چطور کمک خرج شوهرم باشم وضع مالی مون بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 60 پست
سلام من آقا هستم. خجالت چرا؟ شما الان هم بزرگترین کمک درآمدی رو به همسرتون میکنین؟ هزینه ی پخت غ ...

بخدا حیلی رعایت میکنم اصلاااااا  ولخرج نیستم فقط بچه هام چیزی میخوان هی باید بگم بعدا باشه صبر کن هییییی😭

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاریه

برنامه  صرافی اکسکوینو  عکسشم میذارم نصب کن کد معرفمو بزنی 100هزارتومن برات میاد.برا منم میاد کاملا دوطرفه س....
راحت پول دربیار.من خودم دارم یه چندروزی کار میکنم باهاش نیاز  نیس صرافی بلد باشی کد معرفت و بعد احراز هویت برا خانوادت دوستات ثبت نام کن برای هر کدوم 100 گیرت میاد.
فقط حتما ثبت نام تا احراز هویت باید پیش بره تا پول وارد کیف پولتون بشه.
کد معرفم 88137396

🌹آسمان تهی است...و فریادرسی نیست

چیه

برنامه  صرافی اکسکوینو  عکسشم میذارم نصب کن کد معرفمو بزنی 100هزارتومن برات میاد.برا منم میاد کاملا دوطرفه س....
راحت پول دربیار.من خودم دارم یه چندروزی کار میکنم باهاش نیاز  نیس صرافی بلد باشی کد معرفت و بعد احراز هویت برا خانوادت دوستات ثبت نام کن برای هر کدوم 100 گیرت میاد.
کد معرفم 88137396

کار در منزله؟ 

کد معرفم 88137396

بخدا حیلی رعایت میکنم اصلاااااا  ولخرج نیستم فقط بچه هام چیزی میخوان هی باید بگم بعدا باشه صبر ...

خدا خیرتون بده.

این روزا همه به هم خیلی کادو میدن،بنظرم ساخت جعبه کادویی رو امتحان کنین.بازارش هست،تنوعش زیاده،خلاقیت اگه داشته باشین که عالیه.

میشه بگی به منم

کد معرفم 88137396

برنامه  صرافی اکسکوینو  عکسشم میذارم نصب کن کد معرفمو بزنی 100هزارتومن برات میاد.برا منم م ...

معتبره؟تو دردسر نیفتم توروقران

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

شوهرم چند بار تو این بازار یابی های مختلف هم من هم خودشو ثبت نام کرد همش کلاهبرداری بود یکی دوهفته یکم سود بهمون رسید بعد دیگه غیب شدن کلی آدمم معرفی کرده بودیم

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜