من فردا تمیز کار دارم ب نظرتون چ مارک جرم گیر بخرم برای سرویس های بهداشتی ک حسابی تمیز بشه و برق بیفته و اینکه شهر شما ساعتی چند حساب میکنن ؟ قرار شده ۸ بیاد تا ۱۲ ب نظرتون جدای چای و میوه ناهارم باید براشون بذارم ماچ ب کله ب همه تون 😘😘😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و اینکه خانومه دفعه ی قبل پسرم همراهش آورده بود ک ی خورده وقتش رو میگرفت ب نظرتون بگم نیاره بچه رو آخه مسافریم و خیلی مهمه ک کارش رو سر ساعت کامل تموم کنه
من کارگر شخصی دارم اما خب شرکتی امن تره مگه اینکه یکیو دقیق بشناسی و سابقشو کامل بدونی
ی سوال دیگه میپرسم و رفع زحمت میکنم 😅ببین ی مقدار لباس نو از بچه هام هست ککوچیک شدن ولی واقعا نو ن و اسباب بازی و ی مقدار ظرف و ب خدا بعضیاش از کارتن درنیاوردم فقط دوستشون ندارم ب نظر شما ناراحت میشه اگه بگم اینا رو ببر نمیخوام بهش بر بخوره یا فکر کنه صدقه میدم ب نظرم شخصیت خاصی داره مثلاً دفعه ی قبل خیلی مواظب بود ک پسرش میوه و تنقلات زیاد بر نداره نمیدونم میترسم ناراحت شه از طرفی هم اینا خیلی جا گرفتن و رو مخم رفتن جوونم هست