سراب۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 2472 عنوان یه چالش باحال😍اسمت اولش چیه؟؟!!!!🌺🌿 86 بازدید | 6 پست 👈🏻 یه چالش باحال👉🏻😉اسمت اولش چیه؟؟؟!*آ ۵ صلوات*ب ۳ صلوات*ت ۲ صلوات*ز ۷صلوات*ر ۵صلوات*ف ۱۰ صلوات*خ ۸صلوات*ن ۶ صلوات*ل ۹صلوات*ع ۴ صلوات*س ۲۰ صلوات* م ۳۲ صلوات*ی ۵ صلوات*ش ۱۴ صلوات* ک ۱۸ صلوات*پ ۴۲ صلوات*ه ۲۱ صلوات*ق ۳ صلوات*د ۲۵ صلوات*ح ۵۶ صلواتخب😊 حالا💓❤️💓❤️💓آخر اسمتون چیه؟؟؟!😉اگه (م) ۸ صلواتاگه (ح) ۵ صلواتاگه ( ن) ۳ صلواتاگه( ش) ۱صلواتاگه (ر) ۴ صلواتاگه( ا) ۵ صلواتاگه (ه) ۲ صلواتاگه (ت) ۶صلواتاگه (ل) ۷صلواتاگه (ب)۱ صلواتاگه(س)۱۰ صلواتاگه(ی) ۹صلواتاگه(د) ۲۰ صلوات 😉حرف اول اسمت و با حرف آخر اسمت هر چقدر صلوات هست جمع کن و بفرس 💖ثوابشو تقدیم کن به مادر مهدی (عج)🌼خودم مریم=۴۰ تالطفا واسه مادر شدنم و هر کسی که آرزوی مادر شدن داره صلوات بفرستین 🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹 1402/11/11 | 10:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سراب۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 2472 عزیزم بالخره باردار شدی بسلامتی یا نه؟ هنوز نه😭 🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
_yasmin عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 3669 هنوز نه😭 ایجان. منم متولد ۶۵ هستم و منتظرم برام فرجی بشه. عزیزم روحیه اتو از دست ندی. من پیج فلورا تاجیکی رو پیدا کردم دارم سعی میکنم رعایت کنم. این مدت چیکارها کردی؟ اصلاح سبک انجام نمیدی؟
سراب۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 2472 ایجان. منم متولد ۶۵ هستم و منتظرم برام فرجی بشه. عزیزم روحیه اتو از دست ندی. من پیج فلورا تاجیکی رو ... راستش از نظر غذایی همیشه چیزای سالم میخورماصلا اهل فست فود و شیرینی جات و سرخ کردنی نیستمفعلا اقدامم تا خدا چی بخوادانشالله هر چه زودتر خدا خودش کمکون کنه 🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
_yasmin عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 3669 راستش از نظر غذایی همیشه چیزای سالم میخورم اصلا اهل فست فود و شیرینی جات و سرخ کردنی نیستم فعلا اق ... خوبه ... عالیه... مرسی که جواب دادی عزیز دلم. ان شالله خدا به هر دو مون نی نی سالم بده. 🥰🥰