2777
2789

بخر  هرچقدرم خودت درست کنی مثل بیرونیا نمیشه . میتونی یه چیز ارزون تر بخری . یا فقط چاپش کنی و اگه روش تزیینی داره اونارو خودن بچسبونی تا قیمتش کمی کمتر بشه .

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا وقت و حوصله میکنی واسه این کارا؟  زمان میبره هاا بیرونی هام از ۱۵۰۰ هست به بالا همه جور ...

درسته واقعا نمیدونم چرا یهو زد به سرم خودم درست کنم   شما چی جایو میشناسید کجا خوبه برای خریدش؟

درسته واقعا نمیدونم چرا یهو زد به سرم خودم درست کنم     شما چی جایو میشناسید کجا خوبه برای ...

خیلی ایده خوبیه به‌شرط اینکه هم تاریختون زودتر معلوم باشه هم اینکه وقت و کمک داشته باشی.

تو شهر خودم میشناسم دیگه

کجا میتونم بخرم جای میشناسید شما؟

توی اینستا بگردی پیج های مناسب میتونی پیدا کنی . ولی من نتونستم اعتماد کنم از  شهر خودمون خریدم . تو شهر ما یه چیز سبک و ساده ۴۵۰۰تومن دونه ای خریدم . طرحدار تر گرونتره ولی خب من چون برای عقدکنونم بود پایین ترین قیمتو گرفتم که یه صرفه جویی کنم حداقل 

توی اینستا بگردی پیج های مناسب میتونی پیدا کنی . ولی من نتونستم اعتماد کنم از  شهر خودمون خریدم ...

بله تو شهر ما فک میکنم که خیلی گرون باشه مامانم خونشون کرجه احتمالا برم اونجا بخرم 

تاریخش معلومه ازالان ولی فک نمیکنم کسی بتونه کمکم کنه

عزیز زودتر نگیریاااا یه هفته میخواد بگیر . زودتر از اون نگیر من نامه گرفتم بیست روز زودتر یکی از اقوام خودکشی کرد همه چی کنسل شد یعنی حتا مریض هم نبود که از قبل پیش بینی کنیم بلکه خودکشی کرد . ولی دفعه دوم پنج شنبه جشنم بود  پنجشنبه هفته قبلش سفارش دادم و یکشنبه برام اماده کردن .البته بپرس که چقدر طول میکشه تا امادش کنن