2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان 😐

298 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خوبین 

من که واقعا خوب نیستم 

نمیخوام انرژی منفی بدم نه به شما نه به خودم اما کلافه شدم 

من تنبلی تخمدان دارم پریود نا منظم هم داشتم 

یه مدتی با قرص و ورزش درمان کردم خودم رو و پریودم تنظیم شده بود و اقدام کردم به بچه دار شدن

اما این ماه من نه پریود شدم نه تستم مثبت هست 

یعنی آخرین باری پریود شدم ۷ آذر بود و الان ۱۱ بهمن هست 

یک سری دمنوش هم خوردم اما تاثیر نداشته گاهی اوقات دل درد و کمر درد پریود میگیرم اما اکثر اوقات خوبم و هیچ درد و مشکلی ندارم 

نمیدونم دیگه چکار باید انجام بدم 

واقعا امید خودم رو از دست دادم 

بارداری یک بار دیگه آزمایش بده گلم بیا خبر بده

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اصلا نا امید نباش منم با وجود تنبلی تخمدان بعد ۶ ماه قرص استفاده کردن باردار شدم و الان پسرم ۲سال و نیمه 

من گلوکوفاژ میخوردم . از روز سوم پری هم لتروزول و آمپول hmg و hcg البته من آمپول ها رو ک تزریق کردم بعدا فهمیدم باردار بودم نیازی ب آمپولم نبوده لتروزول خیلی جواب میده

سلام عزیزم اصلا نا امید نباش منم با وجود تنبلی تخمدان بعد ۶ ماه قرص استفاده کردن باردار شدم و الان پ ...

عزیز دلم 

ایشالا سالم و سلامت باشه گل پسرت 

منم یا پریود شم  یا حامله از این بلا تکلیفی در بیام واقعا انتظار کشیدن سخته 

عزیز دلم  ایشالا سالم و سلامت باشه گل پسرت  منم یا پریود یا حامله از این بلا تکلیفی در ب ...

اره حق میدم انتظار کشیدن سخته ولی درست میشه شک کن 

من دیگ دارم برای دومی اقدام میکنم و منم از آذر منتظرم فعلا ک خبری نی 

اما نا امید نشدم توام نا امید نشو

دوبار تکرار کردم نبود مطمعنم 

منم ۶ سال دارو خوردم ولی بخاطر تنبلی شدید باردار نشدم .. تا از فکر بارداری اومدم بیرون برای کرونا و این کارایی که توی تاپیک آخرای صفحه دو گفتم انجام دادم پیاده روی و......... ماه دوم انجام اون کارا باهم باردار شدم برو بخون گلم 👇

🟥 چون ❌️🟧❌️🟧❌️ سایت اشکال داره لینک آبی نشد روش نگه دارین بعد بزنین بازکردن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%B1%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%93%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B4%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88-%D8%A8%DB%8C%D8%A7&postId=321174568

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اره حق میدم انتظار کشیدن سخته ولی درست میشه شک کن  من دیگ دارم برای دومی اقدام میکنم و منم از ...

بخون گلم ♥️👆

باز نشد واسم 

از بالا ردیف سوم رو ۸۷ نگه دار خودش یه مقدار رنگی میکنه بزن باز کردن میاره

اره حق میدم انتظار کشیدن سخته ولی درست میشه شک کن  من دیگ دارم برای دومی اقدام میکنم و منم از ...

سخته گاهی اوقات واقعا نمیدونم اصلا چکار میکنم 

فقط فکر و خیال دارم 

امیدوارم خدا برای همه بهترین ها رو بچینه 

سنت فراموش شده •⇦ خانومایی که پریودشون عقب میفتد و #تنبلی_تخمدان دارند ، حتما #هفته ای #چند بار حنا بر سرتان بگذارید.

↫ این یک سنت قدیمی است که خانومهای قدیمی انجام میدادند ؛
و درسنین کم مانند الان یائسه نمیشدند…
سنت ها رو فراموش نکنید.