2777
2789
عنوان

جای تیغ رو دستمه..شوهرم گفت ک...

1637 بازدید | 55 پست

دیشب شوهرم پرسید اون خطا چیه رو دستت ؟منم الکی گفتم موقع شیو اینطوری شده ولی گف اینجوری که نمیشه از قصد اینجوری کردی گفتم اصلا خودکشی کردم ول کن😑💔یه جوری گفتم ک مثلا جدی نگفتم...  رو ساعد دستمم هست نزدیک مچ‌دست و رگ نیست...درواقع هشت سال پیش بخاطر مشکلات خانوادگی خیلی آدم ضعیفی بودم بخاطر جلب توجه و اینکه حس تسکین میداد بهم اینکار در حد سه چهار خط که یکیشون عمیق تر از بقیس و جاشون مونده😑😑😑گوشت اضافه آورده یکم و رنگش سفید تر از پوستمه😑میخام برم لیزر یه مدت دیگه ولی اگه دوباره شوهرم پرسید چی بگم؟😑

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

از کرم های ریحان کالا استفاده کن. 

فوق العاده هستن. 

احتمالا لیزر هم نیاز نباشه. 

البته قبل از خرید باهاشون مشورت کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو چند سال پیش شیشه بریده 

مثلا پنجره ای چیزی 

بعد با جزییات تعریفش کن 

بگو نخواستم بخیه بزنم جاش نمونه اما موند 

مگه بهت نگفته بودم؟؟ 

دیگه باور میکنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

همینو بگو باز

رو نده بهش ک باز ازت بپرسه این داستانو 

اگرم بهش اعتماد داریو جنبه داره راستشو بگو 

بگو بچه بودم خواستم خونوادمو بترسونم (اگه دلیلش عشقو عاشقی بوده هیچ وقت بهش نگو)

من رگ زدم و جاش بدجور مونده خودم به همسرم علتش رو گفتم ...

واکنشی نشون نداد؟؟شوهرم از صب ک بیدار شده بود انقد تو خودش بود...هرچیم بهش توجه کنم بدتر

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

سلام عزیزم. دوس پسر منم بخاطر ورشکستگی رو دستش و گردنش رو زده ب قصد خودکشی. الان خوب شده فقط جاش گوشت اضافه آورده و مونده. چه لیزری بره جاش میره؟؟ لیزر تاثیر داره. اگه بیاد خواستگاری خونوادم میبینن میخوام جاش خوب شه 

همینو بگو باز رو نده بهش ک باز ازت بپرسه این داستانو  اگرم بهش اعتماد داریو جنبه داره راستشو ...

نه واقعا قضیه عشق و عاشقی نبود اخه دختر ۱۵ساله چی از عشق حالیشه؟فقط بخاطر اینکه مامان بابام هی بهم گیر میدادن منو با بقیه مقایسه میکردن و اینا...ولی حس میکنم شوهرم فک میکنه قضیه همین عشق و عاشقی باشه😑

به نظرم یه کرم ترمیم کننده بگیر فعلا روش بزن تا حالت طبیعی تری بگیره 

اخه خیلی وقته دیگه فک نکنم کرم تاثیر داشته باشه