2777
2789
عنوان

بارداری

155 بازدید | 26 پست

سلام من ی سقط داشتم قلب تشکیل نشد افتاد کورتاژ شدم  ی سال اقدام کردم باردار نشدم بعد کیست داشتم عمل کردم الان اقدامم بعد دو سال باز نمیشم این دفعه هم پری شدم خستم بس دعا کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که خدایه بچه سالم بهت بده منم یه زمانی تنبلی تخم دان داشتم بچه دارنمیشدم تحت درمان شدم ولی بعدش خداخودش دوتادیگه که حتی جلوگیری میکردم بهم دادخداهرچی بخوادهمون میشه

منم مث شما هستم سقط و تشکیل نشدن قلب 

الان ۳ ماه اقدامم هنوز هیچی🥺🥲

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰
انشالله که خدایه بچه سالم بهت بده منم یه زمانی تنبلی تخم دان داشتم بچه دارنمیشدم تحت درمان شدم ولی ب ...

من هزار درد مشکل دارم کم خونی طبم سرده همه مسخرم میکنن نمیدونم شاید لایق نیستم

دکتر تو عوض کن یا یه دکتر خوب تحقیق کن پیدا کن

نمی‌فهمن حالیشون نیس آزمایش میدم ی میلیون دکترا نگاه نمیکنن رو هوا فقط حرف میزنن ۶۰۰ دادم سونو میگع خوبه همه چی از کم خونی میشه چون کم خونی دارم مشکل قلبی هم داشتم 

نمی‌فهمن حالیشون نیس آزمایش میدم ی میلیون دکترا نگاه نمیکنن رو هوا فقط حرف میزنن ۶۰۰ دادم سونو میگع ...

انشالله گلم خوب میشی 

منم تازه ازدواج کردم اینارو می‌شنوم استرس میگیرم بخدا

ای کاش 😭