2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر صبحی شروع میکنی به بدگویی از شوهرت تو فضای غریبه ها؟خدا تا آخر شب رو بخیر کنه....

ازدیشب هنوز نخوابیدم.همش دعا دعا ولی دیگه کم آوردم الانم چون یه حرکت بدی زده اینجانگم کجابگم؟پیش آشنا که فردا خار برداره فرو کنه تو چشمم؟

دوسه تا مطلب بهت میگم ...خداروشکر کن که شوهرت ولخرجه اگه مثله شوهره من خسیس بود خوب بود ؟ارزو به دل موندم منوببره بازار لباس بخرم وقتی میرم فروشگاه مواد غذایی بخرم قسمت تنقلات میشه دستمو‌میکشه که نبینم چندماهه هوس دنت زعفرونی‌کردم پس خداروشکرکن خسیس نیست .دوم اینکه واسش وام خونگی قسط درست کن حتی شده به دروغ بگو مادرم یا خواهرم قرعه کشی داره دوتا بنویسم ماهیانه یک‌پولی بگیر بزار کنار ازاخر هم زیادشد بگو نفر آخر آخر بنامممون افتاده سریع طلا بخر بزار کنار...سوم اینکه اشکال نداره بزار خرج کنه اون خصلتش همینه من خودم مطلقه بودم با مردهای متاهلی که خیانت میکردن میگفتم همین خرج رو برید برای زن وبچتون کنید می‌گفتن همشون وقتی یک مانتو مثلا دومیلیونه میخایم واسش بخریم اینقدرررر میگن حیف حیف حیف حیف میرم تو ذوقمون یا بکاری میخایم کنیم خودشونو لایق این پول این مانتو برند نمی‌دونن ماهم برای یکنفر دیگه خرج کردن وخرداتگی مون رو نشون میدیم خرج کردن برای زن نشانه قدرت خواهرم دقیقا اینقدرررر گیر میداد به شوهرش آخه خیلییی ولخرج بود اینقدرررر غر زد ازاخر شوهرش رفت واسه یک زن دیگه اینقدرررر خرج کرد خواهرمم داره طلاق میگیره ...عزیزم خدا بخواد بهت خونه وماشگبن بده میده اصلا برای این پولهای زیاد و کم گیر نده به شوهرت