2777
2789
عزیزم همچین دکتری که نیست  پروین کاتب هست ومریم کاشف فک کنم اشتباه نوشتین

میبینی چقدر جیگرن شیرازی ها 

تایپیک ترسناک هم می زنند میره به خنده و...

الان اون دکتره کشف میکنه(کاشف) اونم ثبت مکنه (کاتب)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا یکبار اومدم شیراز چقدر باحالین همه تون آرام و ساکت آدم کیف میکنه خیلی خوشم اومد از خودتون و ش ...

فدات عزیزم😁😁آره اکثرا خونسردن

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

فقط اونکه گفت الان بقیه بدونن به جز ترس چی داره😑😑😑

مگه نباید ادم خودشو اماده کنه و هوشیار باشه؟🤔😅

یه جمله های کلیشه ای میگن بعضیا ک ادم کشکاش میریزه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

صداش از خودش بدتر بود  به نظر میاد خیلی نزدیک پوسته زمین بود

آره منم اینو شنیدم یه جوری بود

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
بین افسون زارعی الهام آذین مهر  فاطمه امامی  کتایون کارگر موندم واقعا کدومش انتخاب کنم& ...

یاسوج یه ماما یی هست به اسم محمدی هرکه پیشش رفته جنسیتی که دلخواهش بوده همون شده

کناریمون ساختمون سازی هست ،،فکر کردم اونا چیزی انداختن این همه صدا داشت 

😂😂😂😂 من اگه جای تو بودم کنارمون ساختمون سازی بود  از ترسم  اونا رو میکشیدم  به فوحش🤣🤣🤣 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

😂😂😂😂 من اگه جای تو بودم کنارمون ساختمون سازی بود  از ترسم  اونا رو میکشیدم  به فو ...

باور کن آنچنان صدایی اومد که هزار متر از جا پریدم ،،،،از شما چه پنهون اومدم برم یکم‌به‌خودم اومدم دیدم زلزله هم بوده ،😉😉😉

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
باور کن آنچنان صدایی اومد که هزار متر از جا پریدم ،،،،از شما چه پنهون اومدم برم یکم‌به‌خودم اومدم دی ...

والا من سه سال بود که ساکن جنوب بودم با مامانم اینا الان اونا جنوبن من اومدم شیراز دیگه انقد اونجا زلزله میومد که دیگه یه مدت گذشت بهش عادت کرده بودم یعنی جوری بود که اگه در روز زلزله نمیومد نگران میشدم 😂

ولی باوجود اون همه زلزله که اونجا میومد تو اون مدت آنقدری که الان ترسیدم و هول شدم اون موقع نترسیدم 

والا من سه سال بود که ساکن جنوب بودم با مامانم اینا الان اونا جنوبن من اومدم شیراز دیگه انقد اونجا ز ...

فکر کنم یه مدت باید بری ریکاوری بشی ،برگردی ؟؟؟ از این به بعد که هوا گرم میشه زلزله هم زیاد میشه مخصوصا امسال که بارون نداشتیم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
فکر کنم یه مدت باید بری ریکاوری بشی ،برگردی ؟؟؟ از این به بعد که هوا گرم میشه زلزله هم زیاد میشه مخص ...

نه اونجا رو اصلا دوست ندارم 

اینم به اجبار مامانم یه مدت رفتیم و مامانم دیگه همونجا موند ولی من نمیتونم از شیراز برم کل زندگیم اینجاست هر جا بری بازم آخرش برمی‌گردی شهر خودت 

نه اونجا رو اصلا دوست ندارم  اینم به اجبار مامانم یه مدت رفتیم و مامانم دیگه همونجا موند ولی م ...

دقیقا ،،درست میگی ،،،،،هر جا هستی موفق باشی خانمی