2777
2789
عنوان

خانما کیا تا حالا سحرو جادو باطل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 4440 بازدید | 97 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور میشه جای جادورو توخونه پیداکرد شوهرم همیشه تاچندماه ازم زده میشه ودوباره تا چندماه زندگی عاشقان ...

تو این کانال گفته چیکا کنی

https://eitaa.com/sina_hera

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

توی اینستا سرچ کنید به لاتین دعاخانه یه پسره ست اصلا دعا نویس و جادوگر و اینا نیست با قرآن و سوره ...

یکی بود میگف تو خونه چهل روز سوره بقره گذاشت جادوازبین بره میگف اتفاقایدخیلی بدی براش رخ داد تا حدیکه از خانوادش جدا شد .میگن جنا واسه تلافی سعی میکنن سر اون ادم که سوره بقره گوش داده بلا بیارن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
ما ک گرفتیم ... اگه یه تیکه مس هم بتونی خیلی خوبه

اوکی عزیزم یعنی یه تیکه مس رو بزارم داغ شه بعد این کارو انجام بدم؟میخ اهنی بهتره یاهمون مس

شاید شوهرت دوقطبیه عزیزم اینا علائم بیماریه

اره عزیزم دوقطبی هم هستش اینو میدونم ولی چرا برای خاهراش دوقطبی نیس هرروز تو گوشیش میخونم اینقدپولدبزن به حسابم جیبت پرپول دمت گرم امروزم دیدم خاهرشوهرم پیام دادع اره بیمارستانم مادرمو اوردیم دکتر پول بزن ب حساب یعنی هرکدوم هرجا نیاز ب پول دارن ب شوهرمن زنگ میزنن شوهرمم خوشحال میشه بهشون پول بده ولی واسه من نه؟جدیدا خشمو تو نگاهش دقیق حس میکنم بااینکه یه ماهه از قضیه ی دست ندادن من ب خاهرش گذشته

اره عزیزم دوقطبی هم هستش اینو میدونم ولی چرا برای خاهراش دوقطبی نیس هرروز تو گوشیش میخونم اینقدپولدب ...

شوهرتون متولد خرداد هستش؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
نه ابان ماهی مغروروکینه ای

اهان..درمورد آبان اطلاعی ندارم

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
اره عزیزم دوقطبی هم هستش اینو میدونم ولی چرا برای خاهراش دوقطبی نیس هرروز تو گوشیش میخونم اینقدپولدب ...

من به جادواعتقاددارم چون توقرآن اومده ولی شوهرشماجادونشده یابیماره یاازسمت خانوادش کمبودمحبت داره این کاراباروانپزشک حل میشه واینکه راجبه زبان بندیه دعانویس میگفت زن زبان بندداشته باشه خوب نیس شوهرش سرش زن میاره امیدوارم گره ازکارت بازبشه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

من به جادواعتقاددارم چون توقرآن اومده ولی شوهرشماجادونشده یابیماره یاازسمت خانوادش کمبودمحبت داره ای ...

عزیزم اخه خانواده شوهرم کلا کارشون دعانویسیه پسر خودش گفت اگه بدونید چقد دعا واسه شما وداییهاگرفتن .اره شوهرمم مشکل روانی داره ولی این حجم محبت به خاهر خیلی عجیبه طوریکه بخاطرشون با زنت قهرکنی