ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. . .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
اهوم شاید ولی من میخام کنار خدا باشم اون خیلی هوامو داره همییشه ب دادم میرسه خیلی وقتا نجاتم داده🫠
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
شیطان مارو ول نمیکنه ما هم خدارو ول نمیکنیم بازی کثیف
درسته بعضی وقتا کم میاریم ولی خدا همیشه هواسش هست
بخدا من سرتا پام گناهه ولی نمیدونی چقد درحقم خدایی کرده چقد هوامو داشته
ریدم دهنت شیطاااان🫤