ازهرکسی میپرسی معلمی مزیتش چیه سریع میگه ۳ ماه تعطیلی...هیشکی نمیگه اون ۹ ماهه دیگه برات چجوری میگذره...هراتفاقی توکلاس بیوفته تقصیرمعلمه...بچه کوچولوها دیگ بدتر....حالا دبیرستان ی چیزی بزرگسالن..ولی کوچیکا واویلاست....مخصوصا پسرباشن...دختر عموم معلم پدرش دراومده....دختر عمه هام یکی ول کرد...پسرعمم ۳۰ ساله معلمه الان دیگه مدیره داره بازنشست میشه وضع زندگی خیلی متوسط حالا خانومشم معلمع......داماد خاله معلم بعد از ۲۷سال دوساله خونه خریدن....داماد دایی معلم وضعیت خیلی معمولی بعداز ۲۶_۲۷سال معلمی....ازونور داداشای زن عموم معلم اگ املاکی نداشتن کنار معلمی کلاشون پس معرکه بود....بخوام بشمرم زیاده کلا توفامیلای ما تعداد معلم و آموزش پرورشی حسابش ازدستم رفته....خانوما خسته و افتاده ،، یکی میگفت ازدور میگن معلما راحتن فرصت ی فشیالم ندارم...خودمم بودم معلم انصراف دادم....مدرسه و صدای جیغ داد بچه ها ..معلما...مدیر......صبر ایوب میخواد...من هیچ وقت پشیمون نشدم ازینکه انصراف دادم الانم باوجودیکه همون فامیلامون جز داورهای مصاحبه هستن و زنگ میزنن بیا شرکت کن هواتو داریم گفتم کارمن نیست و دورش قلم کشیدم..
ولی اگه کسی فکر میکنه روحیاتش مناسب هست حتما شرکت کنه و انشاله همیشه موفق باشه
🌷💖متن نوشتع شده بدون هیچ بی حرمتی نسیت ب معلم ها 🌷💖شاید بخاطرهمین سختی ها بهش میگن شغل مقدس...قطعا همینطوره...معلم های عزیز واقعا خسته نباشید...🌱🌷💖