2777
2789

امضا میخوان از خود شخص که میرم بیرون بانک‌ خودم امضا میکنم حالا انجام میدن یا نه حتما باید باشه؟

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمز پویارو میخوام درست کنم

نه عزیزم باید خوده شخص با کارت ملیش باشه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
عه 🙁بچه هام سرما خوردن گفتم بمونه خونه من بجاش برم خودش بلد نیست

بازم برو بانک با کارت ملی مادرت اولش چیزی نگو 

نگو که برا مادرته اگر متوجه شد و قبول نکرد مشکلت رو بگو که چرا نتونست مادرت بره بانک شاید قبول کرد انجام بده اگر انجام نداد دیگه باید خودشو ببری 

پویا بانک نمیخاد عابربانک برو

وا به  ما گفتن نمیشه رفتیم بانک 

رمز دوم از عابر میشد ولی پویا رو باید بری فرم پر کنی شماره به اسم خود شخص ثبت کنی

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️