2777
2789
عنوان

خانوما همین الان درچه حالین

142 بازدید | 25 پست

سلام بیاین ازحال امروزتون بگین چطوری گذشت روز خوبی بود؟من امروز خییییلی دلم گرفته اصلا نمیدونم چه مرگمه ولی یه احساس ناراحتی خیلی سنگینی رودلمه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو تخت دراز کشیدم. همسرم خر و مف میکنه.منم چشام داره کور میشه ولی از نی نی سایت دست نمیکشم..

امروز یه خورده اشزخونه رو تمیز کردم 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خدا روشکر شوهرم و پسرم مریض بودن  مریض داری میکردم

منم دوسه روز بود خودم تب ولرزشدید داشتم امروز من خوب شدم شوهرم گرفته خدارحم کنه پسرم طوریش نشه

معنی فارسی قرآن رو بخون 

اصلا حال دلم خوش نیست زندگی خوبی دارم شوهرم خیلی ادم خوبیه خداروشکر وضعیت مالیمونم بدنیست ولی خیلی نگران دوروبریامم داداشم خیلی اعتماد به نفسش پایینه نمیدونم چارش چیه میترسم بزرگ شه نتونه گلیمشو ازآب بکشه چون خودمم اینطوری بودمووکلی طول کشید تانقصامو برطرف کنم همش این روزا بچگی خودم جلوچشممه که چقدرروزای سخت وبدی بود انگار هرچقدرم الان خوشبخت باشم جای ناراحتی اون روزاروبرام پرنمیکنه