2777
2789

صبح برم باشگاه بعدشم دندونپزشکی نهار نمیدونم شاید ماهی گذاشتم عصرم سرکار

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامبولی انشاالله،خدا عمر بده 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

قطعا پلو هست اینکه چی کنارش باشه رو تصمیم نگرفتم شاید هویج پلو یا کالی پلو🙂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شب هویج پلو با مرغ زعفرانی داشتیم.از همون مونده فردا راحتم

خیلیاتون غذای الانتون رو فردا میخورید من که خانواده غذای طهر مونده یا شب مونده نمیخورند یا باید کم بپزم یا غذای جدید درست کنم

خیلیاتون غذای الانتون رو فردا میخورید من که خانواده غذای طهر مونده یا شب مونده نمیخورند یا باید کم ب ...

زندگی رو سخت گرفتن.شل کن بگذره.چرا مگه چی میشه؟ همش که نباید تو اشپزخونه موند!

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

نمیدونم کلا بچه هام بد غذا و ایرادگیرند میگن مثلا شب مامان غذای جدید داشته باشیم

خب عزیزم اونو دیگه باید مدیریت کنی خودت.اینجوری خودتو اذیت میکنی.یه وعده ناهار بزار برای شام هم یکم نگهدار بده بخورن.

بدعادت نکن.اونوقت همش باید تو اشپزخونه بمونی که.هی ناهار بپز شام بپز صبحانه بزار😐

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان