2777
2789
عنوان

واقعا جواب این آدمارو من چی بدم

154 بازدید | 9 پست

از دولت بهمون آپارتمان دادن ۱۱۵ متره جهار طبقه توش شیکو عالی طبقه دوم به اسم ما دراومده شمالیه نو گیره در کل خوبه راصی هستیم وتو منطقه بالا و گرون شهرمونه ولی زمینش یه زره گودی داره  حالا یه عده از اطرافیانم همش میرسن بهم میگن همون خونه هایی که تو دره هستش مال شماهاس جالب اینکه آپارتمانهای خودشون تو حاشیه شهره وارزونترین جا اعصابم بهم میریزه اینجوری میگن میدونم از عمد میگن حالا شما  بگین من جواب اینارو چی بدم اینم بگم تحویل نگرفتیم خونه رو اونایی که میگن فقط از دور دیدن یا شنیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اره عزیزم خیلی منطقه خوبیه اتفاقا خیلی ام گرونه زمیناش

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

ول کن خواهر روباه دهنش به انجیر نمیرسه میگه تلخه .با اقتدار برو توش بشین و شاد باش از هر جوابی بیشتر میسوزونتشون

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   

با خنده بگو آره از تپه های اطراف شهر شماها راحت میتونید ببینید خونه ی مارو

ایشالا رفتم خونم از پنجره دست تکون میدیم برا همدیگه! 

مردم چه حال و حوصله ای دارن واسه زخم زبون زدن

با خنده بگو آره از تپه های اطراف شهر شماها راحت میتونید ببینید خونه ی مارو ایشالا رفتم خونم از ...

حالا جالب اینکه یکیش برادرم و زنشه همش میگن‌نرو اونجا امکانات نداره با مسخره میگن موبایل انتن‌نمیده ما خشک آپارتمانو بفروشیم دوتا از مال اونا میتونیم بگیریم‌

حالا جالب اینکه یکیش برادرم و زنشه همش میگن‌نرو اونجا امکانات نداره با مسخره میگن موبایل انتن‌نمیده ...

خب حتما دوست ندارن برید که اینجوری میگن دیگه

اگه قصد رفتن به اونجا رو دارید با یه لبخند بگید تا ببینیم قسمتمون چیه..اصلا نه توضیح اضافه بدید نه توجیح کنید نه خودتونو برای این حرفا ناراحت کنید.از خدا بخواین انقدر آرامش بده به دل همه که بابت داشته های بقیه خوشحال بشن نه اینکه بخوان خودشونو آروم کنن با این حرفا و تیکه انداختن ها