2777
2789
عنوان

گاهی دلم میگیره از زندگیم،گاهی نگرانم،نگرانِ آینده خودم و بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 21 پست
از ی خونه کوچیک ی خوابه شروع کن،سعی کن رهن کنی ک زیاد کرایه ندی ...اگه شرایطش را داری و خاستگار خوب ...

شرلیط ازدواج که فعلا نیست اما سعی میکنم بتونم مستقل بشم

بابا دلتنگتم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بجا از موضوع احساس دلتنگی واحساس نیاز به وجود کسی، تو خونه ی بابات ، بهترین فرصته پولات رو جمع بکنی تا یه خونه ی بخری .‌‌‌‌‌‌‌‌شایدبه این زودی قسمتت نشه و یا بخاطر بچه ها ازدواج بکنی پس سعی کن یه سرپناهی مخصوص خودت درس بکنی.‌  

عزیزم بجا از موضوع احساس دلتنگی واحساس نیاز به وجود کسی، تو خونه ی بابات ، بهترین فرصته پولات رو جمع ...

خونه دارم عزیزم ولی شهر خودمون نیست ما شهرستانم خونم مرکز استانِ ولی حقوقم کمه ۸ تومنه

بابا دلتنگتم....
خونه دارم عزیزم ولی شهر خودمون نیست ما شهرستانم خونم مرکز استانِ ولی حقوقم کمه ۸ تومنه

پس خوبه حالا خدارو شکر دغدغه ی مالی نداری . بوقتش هم قسمتت بشه و کسی معرفت بشه یا از طرق دیگه ، فرد خوبی باشه میتونی جواب مثبت بدی ولی اینقدر که محتاج کسی نیستی واسه اینکه کسی خرجتو‌بده ، خیلی جلوتری و قدرشو بدون.  

پس خوبه حالا خدارو شکر دغدغه ی مالی نداری . بوقتش هم قسمتت بشه و کسی معرفت بشه یا از طرق دیگه ، فرد ...

نور به قبر بابام بباره،همه اینا رو از بابام دارم همیشه مدیونشم

بابا دلتنگتم....