2789

من یه همکار داشتم بینیش خیلی گوشتی بود. اون براش غضروف گذاشتن چون دکتر بهش گفته بودن غضروف بینیت ضعیفه و ممکنه اونطوری که میخوای بینیت فرم نگیره بعد عمل که خیلی راضی بود

بینیش هم خدایی خوب شده بود. خودش میگفت خیلی دنبال دکتر گشته چون هر دکتری بینی گوشتی عمل نمیکنه اگر اشتباه نکنم اسم دکترش مسعود راستکاری بود که میگفت خارج از کشور هم عمل میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم منم بینیمو عمل کردم امروز گچ برداشتم دیدم یطرف ورم داره کجه دارم سکته میکنم کورتون زدن شما چطو ...

سلام سکته نکن 

برا من  اصلا کروتون نزد 

ولی دوستم  همون روزها ی بار زد امروزم هم خود خواسته  رفت باز ترریق کرد 

عزیزم اگه تیغه بینی کج باشع معلومه .... چیزی ک 4تا 5ماه اول ما کجی میبینیم  اون از ورمهاست

از من ب تو نصیحت مثل من باش تا سه ماهگسی فقط ی بار عکس بینی بدون چسبم گرفتم اونم دقیقا دو ماهگی بود و تمام 

ولی دوستم خود خوری میکرد و هی عکس میگرفت و هفته ب هفته و روز ب روزا با هم چک میکرد و حرص میخورد 

الان جفتمون راضییم ولی بد به حاله روزها و شبهای اون ک با استرس گذروند 

راستی بینیت مبارک 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

سلام سکته نکن   برا من  اصلا کروتون نزد   ولی دوستم  همون روزها ی با ...

جدی میگین

من یه حال بدیم که حد نداره گفتم چه اشتباهی کردم که عمل کردم دماغمو کج کردن هرکی بهم گفت که ورمه من فک کردم دلداربم میدن فقط،منم لحطه به لحظه عکس میگیرم نکنه کج باشه

مرسی مهربونم

فقط من تابلند میشم راه برم جونم درمیاد انگار یه کیسه پرازسنگ کردن توبینیم اویزیونه میمیرم ازدرد کلافم دیشب الفن ایکس خوردم یکم اروم شدم الانم ازدرد دارم بخودم میپیچم

جدی میگین من یه حال بدیم که حد نداره گفتم چه اشتباهی کردم که عمل کردم دماغمو کج کردن هرکی بهم گفت ک ...

چ جالب من 4ماهه میرم مطب کسی از درد بینی حرفی نزده بود 

ببین عزیزم گفتم بهت اگه بینی کج باشه . تیغیه بینی کجه نه اطراف تیغه 

حساس نباش .   انشالله خوشگلترم میشه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چ جالب من 4ماهه میرم مطب کسی از درد بینی حرفی نزده بود   ببین عزیزم گفتم بهت اگه ب ...

خوش بحالشون من نمیدونم چراانقد دردم شدیده که اصلا یلحظه بدون درد نیستم بهرکی میگم میگه من حتی یه استامینوفن هم نمیخورم متاسفانه من داغونم

مرسی قشنگم