soheilamanafi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 80 عنوان عمل بینی 215 بازدید | 21 پست دوستان کسی بوده اینجا بینی گوشتی عمل کرده باشه و غضروف مصنوعی استفاده کرده باشه راضی هستین؟ 1402/11/10 | 23:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21607 من بینیم استخونی بود بله غضروف بهم اضاف کرده بینیم خوشگل شده ... فقط اون طرفی ک غضروف اضاف میشه ی کم ورمش بیشتره زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
mamanradinm عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 3231 من شنیدم بعد یه مدت عفونت میاره و.. خطر داره یه مقدار هرچند میگن اکثر دکترا تو اتاق عمل میزارن بخاطر ک بینی نیوفته ولی نمیگن🤷 خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
soheilamanafi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 80 من بینیم استخونی بود بله غضروف بهم اضاف کرده بینیم خوشگل شده ... فقط اون طرفی ک غضروف اضاف میشه ی کم ... بعد خوب میشه ورمش؟درد نداره؟ کجا عمل کردین؟
soheilamanafi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 80 من شنیدم بعد یه مدت عفونت میاره و.. خطر داره یه مقدار هرچند میگن اکثر دکترا تو اتاق عمل میزار ... دقیقا منم شنیدماکثرا میزارن
sogoli_baba عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4654 مادرم اره راضیه آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21607 بعد خوب میشه ورمش؟درد نداره؟ کجا عمل کردین؟ امید هست ک خوب بشه اگه نشه کروتون تزریق میکننبوشهر زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
soheilamanafi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 80 امید هست ک خوب بشه اگه نشه کروتون تزریق میکنن بوشهر یعنی بخاطر غضروف این اتفاق افتاده؟
sogoli_baba عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 4654 خب خداروشکر مرسی گلم خواهش💋♥️ آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21607 یعنی بخاطر غضروف این اتفاق افتاده؟ چ اتفاقی؟ زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
soheilamanafi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 80 چ اتفاقی؟ اینکه میگین یطرفش بیشتر ورم کرده ولاید کورتون بزنین
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21607 اینکه میگین یطرفش بیشتر ورم کرده ولاید کورتون بزنین غضروف واجبه میذارن . ی کم طول میشه ورمش بخوابه زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
soheilamanafi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 80 غضروف واجبه میذارن . ی کم طول میشه ورمش بخوابه مرسی عزیزم