2777
2789
عنوان

خواهرم همش از خونه میره بیرون افسردگی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 51 پست
روانپزشک میرع مشاوره ولی بی فایدع

خب عزیزم اگه تشخیص درست انجام نگرفته باشه بی فایده میشه دیگه .

شما میگی ایشون تشخیص افسردگی گرفته و احتمالا الان داروهای افسردگی میخوره .

اگه افسرده نباشه و اختلال دیگه ای داشته باشه اون دارو ها روش جواب نمیده که

شما نی نی سایتی های عزیز بفرمایید دکتراتونو از کدوم دانشگاه گرفتید که انقدر با قطعیت نظر میدین؟! چو ...

سبک زندگی وفساد دوتامعقوله جدا هستن.درسته عرف هرجامعه متغیره ولی تعریف فساد همه جا یکیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اگه تشخیص درست انجام نگرفته باشه بی فایده میشه دیگه . شما میگی ایشون تشخیص افسردگی گرفته و ...

دارو میخوره فایده ای نداشت فقط میخواد بره بیرون همش دروغ زیاد میگه دکترش گفت بستریش کنید ولی هنوز بستری نکردیم میگه من نمیخوام بستری بشم دیوونه میشم اونحا گوشی. نیس حوصلم سرمیره

سبک زندگی وفساد دوتامعقوله جدا هستن.درسته عرف هرجامعه متغیره ولی تعریف فساد همه جا یکیه

شما الان اینو فساد میدونید !!!!

خیلی عجیبه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دارو میخوره فایده ای نداشت فقط میخواد بره بیرون همش دروغ زیاد میگه دکترش گفت بستریش کنید ولی هنوز بس ...

ایشا الله هر چه زود تر به صورت کانل تراپی بشن عزیزم .

اما حتما با چند تا دکتر دیگه مشورت کنید 

دارو میخوره فایده ای نداشت فقط میخواد بره بیرون همش دروغ زیاد میگه دکترش گفت بستریش کنید ولی هنوز بس ...

من الان متوجه نشدم دکترش چه تشخیصی داده 

اسنپ دکتر دکترای خیلی خوبی داره به نظرم فردا یه نوبت بگیرید 

حتما یه روانپزشک با تجربه و خوب پیدا کنید 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اهمال کاری داره ،تنبلی میکنه حوصله هیچ کاری رو نداره هدف نداره  به نظرم با یه متخصص مغز و اعصا ...

ببخشید میشه درخواستم قبول کنید تا کاملل همه چیو توضیح بدم بیشتر راهنماییم. کنید واقعا خودمم دارم افسرده میشم

نه جانم معلومه خواهر ایشون مشکلی دارن که امیدوارم بزودی حل بشه.نحوه بیان شما وکوچیک شمردن این قضیه ب ...

نه عزیزم من اتفاقا با شما هم نظرم که ایشون الان باید تحت درمان باشن 

از خانمی که کامنت نامربوط گذاشتن که این فساده ناراحت شدم 

چون حتی سبک نیست چون سبک زندگی رو من انتخاب میکنم اما خواهرایشون بالاجبار داره تو این شرایط زندگی میکنه 

گفت کمی افسردگی داره

من فردا از خواهرم اسم دکترش رو میپرسن 

برای یه خانمی هم قرار بود بفرستم فراموش کردم 

امیدوار که خواهرتون زودتر حالش خوب بشه 

اما عزیزم واقعا به همراهی شما نیاز داره به کمکتون تنهاش نزارید 

ببینید چه کاری بهش انگیزه میده