2777
2789

3 سال اصلا هیچ داروویی و دکتر فایده نداشت حرف هیچکس اهمیت نمیده همش میخواد بیرون باشه با پسرا دوست میشه خیلیی زود گول میخوره 

ب زور غذا باید بهش بدیم کارای شخصیشو انجام نمیده واقعا خودمونم داریم دیونه میشیم نمیدونیم چکار کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه افسرده بود بس میشست تو خونه حوصله خودشم نداشت چه برسه دوست پسر 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

اصولا افسردگی باعث انزوا و دوری از اجتماع میشه 

خواهرت جریانش افسردگی نیست 

باید با آرامش راهنماییش کنید 

که به فکر خودش و پیشرفتش و زندگیش باشه 

ورزش بره درس بخونه 

با هر پسری رفت و آمد نکنه فقط آدم حسابی ها رو با رعایت حد و مرز بشناسه به هدف ازدواج 

اینکه افسرده نیست  بیشتر بردرلاین میخوره باشه

ببخشيد كسى كه اين علائمو داره ممكنه بردرلاين باشه؟

زود عاشق ميشه

يه لحظه ممكنه با يكى مهربون باشه يه لحظه ازش متنفر باشه

خلق و خوش دائم داره تغيير ميكنه ممكنه يه لحظه خوب باشه يه لحظه بد

دائم سيگار ميكشه

عزیزم اشتباه میکنی ، خواهرت افسرده نیست ، 

چون آدم افسرده اصلأ انرژی نداره از خونه بره بیرون ، حتی جون نداره راه بره ، چه برسه به اینکه بخواد با کسی دوست بشه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

اینکه افسرده نیست  بیشتر بردرلاین میخوره باشه

چی هست اینی که میگین همش میگه از خونمون بدم میاد از مامان بابام بدم میاد دو بار قرص خورده 

میره با پسرا همش ولش کنی خونه نمیاد