الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سبک زندگی وفساد دوتامعقوله جدا هستن.درسته عرف هرجامعه متغیره ولی تعریف فساد همه جا یکیه
شما الان اینو فساد میدونید !!!!
خیلی عجیبه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دارو میخوره فایده ای نداشت فقط میخواد بره بیرون همش دروغ زیاد میگه دکترش گفت بستریش کنید ولی هنوز بس ...
من الان متوجه نشدم دکترش چه تشخیصی داده
اسنپ دکتر دکترای خیلی خوبی داره به نظرم فردا یه نوبت بگیرید
حتما یه روانپزشک با تجربه و خوب پیدا کنید
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نه جانم معلومه خواهر ایشون مشکلی دارن که امیدوارم بزودی حل بشه.نحوه بیان شما وکوچیک شمردن این قضیه ب ...
نه عزیزم من اتفاقا با شما هم نظرم که ایشون الان باید تحت درمان باشن
از خانمی که کامنت نامربوط گذاشتن که این فساده ناراحت شدم
چون حتی سبک نیست چون سبک زندگی رو من انتخاب میکنم اما خواهرایشون بالاجبار داره تو این شرایط زندگی میکنه
اما عزیزم واقعا به همراهی شما نیاز داره به کمکتون تنهاش نزارید
ببینید چه کاری بهش انگیزه میده