2777
2789

من واسه سرسیاه‌ها بخور میدم پوستمو یا وقتی که از حموم در میام ماسک ذغال میذارم بعدش ماسک خاک رس میزنم ،پوستم برق میوفته.اماده نمیخرم خودم درست میکنم.

ولی هر وقت حال داشته باشم که تازگیا زیاد حوصله ندارم

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
وای امروز بازی کره رو نگاه میکردم لعنتی ها چقدر پوستشون خوبه 😭

وای اون بازیکنه که کلاه سرش بودو دیدی پدرسگایه گربه صفت باید برم راز موفقیتشو بپرسم برعکس عربستانیارو میدیدم یاده بدبختیام میوفتادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پوستت عالی شده؟؟

نسبت به قبلم همه میگن 70درصد بهتر شده.............صورتم پرجوش بود ....جوشه گاوی ها

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سلام جالپرو چند وقت اثردهیش میمونه میشه بگی هزینه ش چقد شد هر جلسه تزریق

سلام کلا سالی دوباره جلسه ایی 10 تومن................خیلی بهتر شدم خداروشکر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببخید اسی،بچها من نمیدونستم باردارم پسرم رفتش برا عکس لوزهاشو بگیره خانومه لهم گفت اگ باردار نیستی سرشو بگیر ک تکون نخوره منم نمیدونستم ولی الان تست مثبت بود ۴ هفته  هستش یعنی خطر داره

خب من یه عاااالمه لوازم مراقبت پوستی دارم ک همشون عالین و عاشقشونم....حالا یه تعدادی ش معرفی میکنم...

تونر .ژل شستشو چای و بامبو.پیله ابریشم. گوی یخی. انواع و اقسام ماسک ورقه ای ...سرم ویتامین ث. ماسک گچی خاک رس. ماسک حبابی. ماسک ذغالی. ماسک زیتون.ماسک لب. پچ زیر چشم. کرم آبرسان شیر گاو. کرم سم مار زیر چشم. ماسک گچی میوه ای. ماسک شنی .... ووو بقیش یادم نیس بخدا😂 خاستید عکس میدم جهت معرفی و خرید شون

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود

من خودم فروشند محصولات پوستیم  

از من میشنوین  ماسک خونگی نزارین چون جدای از اینکه کلی به پوست آسیب میزنه اصلا جذب پوست نمیشه چون غذاست و فقط از طریق معده جذب میشه نه پوست 

کلی محصول مختلف نخرین

یه دونه ژل شستوشو ملایم ابرسان مرطوب کننده خوب و بدون بو 

و ضد آفتاب خوب داشته باشین کافیه 

حالا اگه مشکل پوستی دیگه ای دارین مثلا چروک جوش خشکی بحثش جداست 

ازم بپرسین بهتون جواب میدم

من یه جا پرسیدم گفت جلسه ای ۵ تومن.دو جلسه باهم ۱۰ ینی اطمینان نکنم

نمیدونم من چند ساله پیش این دکتره میرم کاملا منو میشناسه ............جالپرو سرمه ایی زدم.............جلو خودم بازش کرد .ایتالیایی بود..........سوپر هیدرا مکس بود......به شما جالپرو چه رنگی قیمت داد؟؟؟؟؟؟تو دجی کالا قیمت زده بود 8 تومن