2777
2789

باید فردا رفتم دانشگاه بهش بدم گناهه اگه ندم🥲چندین بار ازم پرسید منم خونرو زیر و رو کردم ولی نبود بعد خواهرم پیام داده کتابه تو کیف منه، خجالت میکشم بهش بگم دست من بوده با اینکه چندین باز ازم پرسیدی گفتم نه، چون واقعا نمیدونستم 

الان میاید میگید برو راستشو بگو ولی ناراحت میشه یک هفته همه جارو گشته ازهمه پرسیده ولی دست من بوده

بگید چکارکنم که ناراحت نشه باهاشم رو دروایسی دارم🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هدیه کوچیک براش بگیر عذرخواهی کن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

بهش بگو نمیدونم چجوری کتاب سر از کیف خواهرم درآورده و من واقعا همه جا رو گشتم و الان کتابتو آوردم امیدوارم شرمندگی منو بپذیری منم برای این چیزی ک پیش اومده واقعا متاسفم💚💚💚

بگو خواهرم این کتابو برای خودش خریده بوده ،اومده خونه دیده این رو میزه فکر کرده مال خودشه برداشته، منم دیگه به کل فراموش کرده بودم دسته من بوده کتابت. تا الان که متوجه شدیم این اشتباه پیش اومده. شرمندم روم نمیشد بیام بگم ولی خب منم تقصیری نداشتم شده دیگه‌..

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
اخه روم نمیشه ولی قطعا میدم میخواستم ببینم چجوری بگم  

فقط بگم خدا لعنتت کنه اگه زودتر ندی

۱۵_۲۰ سال پیش یه همکلاسیم همین بلا رو سرم آورد کتابم رو اشتباهی برده بود وسط سال هم کتاب درسی از هیچ کجا پیدا نمیشد بعد دو هفته   استرس و عذاب و کل شهر رو گشتن آورد پس داد

زودتر بده نهایتش یه عذرخواهیه

اونم خوشحال میشه

نه قطعا میگم ولی روم نمیشه که تو اینهمه گشتی ولی از بی عرضگی من بوده که ندیدم🥲

باور کن اینا فقط طرز فکر خودت هست

اون هرگز همچین فکری نمیکنه

خب ممکنه هر کسی اشتباه کنه عزیزم نگران نباش یه چیز کاملا عادیه