2777
2789
عنوان

میکاپ و شنیون

102 بازدید | 14 پست

سلام

پس فردا عروسی خواهرمه

۲ جا میکاپ شنیون وقت گرفتم

یکیش تقریبا ارزونتره و کارش تقریبا خوب

یکیش نسبت به اولی گرونتره و کارش خوب

اولی از ۴۰۰ تا ۱۵۰۰ میگیره. دومی از ۱ تا ۲۵۰۰ 

کدومش برم به نظرتون

خودم مجردم و کارمند

یعنی میگم پول دارم اما میگم حیفه یه شب ۱ میلیون بدم ارایشگاه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه فکر تورو میکنم و چند باریم کم پول دادم و گفتم یه شب ارزش اینهمه هزینه نداره،ولی وقتی رفتم دیدم بقیه چه کارایی کردن و من خیلی معمولی بودم واقعا پشیمون شدم ،درسته یه باره ولی عروسی خواهرتم یه باره،میری جای ارزون و میگی زیادی شلوغش نکنم بعد میبینی زنعموت از تو پر زرق و برق تره 😑😑😑

عروسی خواهر فرق داره اونیکه کارش خیلی خوبه برو

واقعیت فکرم میکنم میگم اولی ارزونتره برم نهایت ۳۰۰ یا ۴۰۰ ارزونتر بیفته که اونم ادم کلی جا خرج میکنه

از یه طرفم یه روز و اونقد هزینه ارایش....

من همیشه فکر تورو میکنم و چند باریم کم پول دادم و گفتم یه شب ارزش اینهمه هزینه نداره،ولی وقتی رفتم د ...

آی قوربون دهنت که چقد گل گفتی

اره واقعا عروسی خواهرمم یه باره راست میگی

اینجوری نگا نکرده بودم

و اینکه من بزرگترم ازش و مجردم

اگه معمولی برم شاید بقیه بگن همین حقش بود مجرد بمونه و کوچیکه زود بره😑

اگه در یه حد هستن ارزونتره برو 

نه اصلا قابل مقایسه نیستن

دومی تا چند روز ارایش به همون حالت رو صورت میمونه

ولی اولی رو یه بار رفته بودم دیدم شب کرمم عین اب داره میریزه

نه اصلا قابل مقایسه نیستن دومی تا چند روز ارایش به همون حالت رو صورت میمونه ولی اولی رو یه بار رفت ...

خوب دیگه جواب خودتو دادی دومی برو بخصوص که خواهرته دیگه از خواهر نزدیکتر که نداریم

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
آی قوربون دهنت که چقد گل گفتی اره واقعا عروسی خواهرمم یه باره راست میگی اینجوری نگا نکرده بودم و ...

ممکنه توو عکسا زشت بیفتی فردا پسفردا نگاش کنی بگی عجب اشتباهی کردم سر ۵۰۰ تومن اینجوری کردم خودمو.میدونی جای گرون میری حتی اگر بیریخت هم درستت کنه اطمینانت بیشتره میگی ازین بهتر نمیشده حتما

و اینکه فامیل درجه یکی همه ناخوداگاه نگاه میکنن ک خب فامیل عروس و دوماد چه شکلی شدن و خوب باشی خب حرفی نمیمونه برای کسی

من خودم شب یلدای پارسال عروسی خالم بود دانشجو بودم پول ب میکاپ دادم ولی گفتم شنیون نمیکنم زیبایی در سادگی فقط یه اتومو کشیدم رفتم توو تالار دیدم دختر همسایه شنیون کرده اومده واقعا سوختم.به خاطر همین میگم قناعت نکن حالا همین ماهو تا میتونی خرج کن از ماه بعد صرفه جویی کن این خرجه جبران بشه.بعدشم خرجه شادی کردی خرجه دوا و دکتر ک نکردی.عب نداره