2789

دخترم خوب وزن نميگيره البته خساسيت به پروتئين گاوي داره و پپتي جونيور ميخوره،دكتر براش آزمايش ادرار نوشته زده لب مرز و دوباره تكرار بشه.خيلي ميترسم عفونت ادرار باشه و بخواد بستري بشه😫چون ميگن زير ٦ ماه ميگن فقط دارو بايد تزريق بشه و خوراكي نميدن،درسته!؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام

دختر من ۶ماهگی گرفت، دارو داد دکتر و مصرف کرد و خدروشکر خوب شد. ولی کلا دستمون تا مدتی بند شد، چون دکتر میگفت تست ادرار باید ماهانه تکرار شه و سونو کلیه و... که ببینن برگشت ادرار نباشه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
آخه ٦ ماهگي ميشه دارو مصرف كنه دختر من ٤ ماهشه

ان شاءالله که نباشه، ولی تزریقی زودتر و بهتر جواب میده، نگران نباش

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
يادت هست عددش چند بود!؟

نه راستش، الان ۵سالشه، اما خیلی بالا بود یادمه 

آخه ١٠ روز بچه بستري بشه گناه داره يه پسر ٤ساله هم دارم اونو چي كار كنم

مگه ۱۰ روز بستری میکنن؟

علائم داره؟

دختر من تب داشت و مداااام گریه و ناله. ادرارش هم کم و بدرنگ و بدبو