2777
2789
عنوان

ری اکشن شما در برابر این موضوع

362 بازدید | 21 پست

امروز عصر نامزدم اومد خونمون 

این مدت رفتارش عجیب بوده آزمایش ایدز رفتیم و خب یه داستان جور کرد که آره امکان داره اینجوری مبتلا شده باشم

بلاخره حقیقت گفت حدود یک ماه پیش با رفیقاش توی یه جشن مواد تزریق میکنن تا به امروز ۳ بار تکرارش کرده مثل اینکه حدود دو هفته بعد متوجه میشن کسی از کسایی که توی مهمونی بودن مبتلا بوده و خب در حالت مس.تی متوجه نمیشن سرنگ از کی گرفتن نامزدم حساس میشه و میره آزمایش اما چون به طور دقیق مشخص نشده دکتر گفته یک ماه باید بگذره مجدد آزمایش بده ...

من نمیتونم قلب و مغزم نادیده بگیرم سر دوراهی موندم 

ما سال ها با هم بودیم توی این مدت حرفی نزده چون از عاقبتش نگران بوده

مشکوک به هپاتیت سی هم هست

الان شما بابت تزریق و اعتیادش نگران نیستی؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تزریق میکنن یعنی انقد دیگه معتاده؟ 

شایدم رابطه جنسی داشته نمیخواد بگه؟

شاید ها شاید

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان شما بابت تزریق و اعتیادش نگران نیستی؟

من نگران چیم پس ؟

نگران اعتیادم نگران ایدز هستم نگران اینم که خودمم نکنه مبتلا شدم نگران اینم که هماتیت ممکن داشته باشه

و نمیدونم چیکار کنم

تزریق میکنن یعنی انقد دیگه معتاده؟  شایدم رابطه جنسی داشته نمیخواد بگه؟ شاید ها شاید

عکس ها رو نشونم داد که رفته بودن مهمونی 

اعتیاد نداشته قبلا اولین بارش بوده و خب وابسته شده

تازه سر دوراهی موندی؟😐

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
عکس ها رو نشونم داد که رفته بودن مهمونی  اعتیاد نداشته قبلا اولین بارش بوده و خب وابسته شده

مطمئنی رابطه جنسی نیست؟

خودت بعد اون مهمونی باهاش رابطه کامل داشتی؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خود شما خیلی راحت شخصی که بیشتر زندگیتون باهاش بودی توی چند ساعت میذاری کنار ؟

بله دلت به حال بچه های آیندت بسوزه

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️