2777
2789

امروز زنگ زد با یکی دیگه از دوستام بود،گفت میخوایم بیایم خونت برات رفع اشکال خیاطی کنیم.

اومد دو تا بچه شیطونش رو هم اورد مانتو خودش برش زد بعدم بی اجازه نشست پشت چرخم .با اینکه خراب بود هی پدال رو فشار میداد میگفت چرا نمیره!

بعدم بلند شدن رفتن،دیگه به رفع اشکال من نرسیدن.

خونم مهد کودک شده بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری پای ادمای بی ملاحظه رو از خونتون بریدید؟؟

همش زنگ میزنه میگه میخوام بیام خونتون سردوز بزنم.

منم روم نمبشه بگم نه.دلم نمیخواد فکر کنه گدا بازی در میارم اما هر وقت میاد ،بچه هاشم میاره اصلا هم تمیز نیست اعصابم بهم میریزخ

چطوری آشنا شدید  اگه صمیمی نبودید نباید میزاشتی بیان

تو کلاس خیاطی.اصان خودش اومد.پارچم دستش مونده بود قرار بود برام بیاره.یه تعارف زدم بفرمایید داخل.اونم اومد. حالا نمیدونم چطور تمومس کنم

بهش بگو عزیزم، بگو چقدرم رفع اشکال کردینا 😆 با خنده بگو

اونم میخنده میگه دو روز دیگه با فلانی میایم فقط پارچه تو رو‌میدوزیم.من اصان دلم نمیخواد بیاد خونم

اونم میخنده میگه دو روز دیگه با فلانی میایم فقط پارچه تو رو‌میدوزیم.من اصان دلم نمیخواد بیاد خونم

شوهرتو بهونه کن بگو چندوقته غر میزنه میگه رفت امد زیاده دوستات میان میرن، بهونه کرده. یه مدت نیاید تا اروم بشه بعد باز میاید

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

تو کلاس خیاطی.اصان خودش اومد.پارچم دستش مونده بود قرار بود برام بیاره.یه تعارف زدم بفرمایید داخل.اون ...

طوری که ناراحت نشه بگو ببخشید عزیزم ولی خانوادم یا همسرم دوست ندارن کسی بیاد یا اگه کلاس می‌رید هنوز عوض کن آموزشگاهتو و جواب نده یا هروقت خواست بیاد بگو کسالت دارم یا نیستم 

طوری که ناراحت نشه بگو ببخشید عزیزم ولی خانوادم یا همسرم دوست ندارن کسی بیاد یا اگه کلاس می‌رید هنوز ...

باید همین کارو بکنم.امشق کلا گفتم بلاکش میکنم

چطوری پای ادمای بی ملاحظه رو از خونتون بریدید؟؟ همش زنگ میزنه میگه میخوام بیام خونتون سردوز بزنم. ...

اسی ی بنده خدایی  اهل دعا و جادوعه هرموقع میومد زندگیم میریخت بهم 

خلاصه چند هفته پیش زنگ زد ک من میخوام بیام خونت گفتم عزیزم همسرم بد مهمونه هرموقع مهمون میاد اذیت میشم شرایط مهمون داری ندارم باید ببخشید 

الکی گفتم همسرم بد مهمونه ک دیگه نیاد قبلا هم میخاست بیاد مدام بهونه میوردم ک اینجا نیستم و اینا دیگه دیدم فایده نداره ی چی گفتم ک کلا نیاد 

این ادما سمی رو باید از زندگیت حذف کنی