2777
2789

دخترم تقریبا سه سالشه.یعنی یکماه دیکه تولدشه

اصلا حساسیتی ب پی پی یا جیش تو پوشکش نداره.بارها شده پی پی میکنه و نمیگه من بشورید یا دارم اذیت میشم

اصلا عین خیالش نیست.میشینه ب کارتون دیدن..

دیگه خسته شدم شروع کردم بگیرمش.کلا پوشک نمیکنم تا زود یادبگیره

فقط یکبار کامل جیش کردع.یبارم دپقطره.بقیه توشلوار و موکت 😓😓😓

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید هر ۲۰ دقیقه ببریش دسشویی

غروبی زود بردم.تامیومدیم بیرون یه پارچ جیش میکرد

دارم تندترمیبرمش.خوراکی و برچسب بهش کاذو میدم جیش بکنه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

وقتی بچه رو از شیر گرفتی و خیالت راحت شد بهترین زمانه که از پوشک بگیریش.

باید صبور باشی.خودت زود به زود ببرش دستشویی.دعواش نکن.باهاش صحبت کن، راجع به این موضوع واسش قصه بگو،بازی بساز.بلاخره مادرشی بهتر از هر کسی بچه تو میشناسی

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

پسرم یک روزه گرفته شد اینقدر راحت بی دردسر که باورم نمیشد  در ازاش برای شیر بدبختم کرد

انم میگه منو خاهرمم همون بودیم.ولی این تنبله

غروبی زود بردم.تامیومدیم بیرون یه پارچ جیش میکرد دارم تندترمیبرمش.خوراکی و برچسب بهش کاذو میدم جیش ...

اره دیگه همینجوریه فرشا همه کثیف میشه تا یاد بگیره از اینترنت فیلم اموزشی کودکانه واسه  گفتن جیش  نشونش بده و فقط باید تا ی مدت تنبلی نکنی و ۲۰ دقه ی بار ببری و اونجا هم معطلش کن نزار زود بلند شه  بعد اگ تو شلوارش جیش کرد بهش بگو چقد شلوارت کثیف شد از کثیفی و کثیف شدن بگو تا بدش بیاد 

نه دم باقی ،نه غم باقی...👌🌏       /  قابل آموزش باش همیشه حق با تونیست /👍
پسرم یک روزه گرفته شد اینقدر راحت بی دردسر که باورم نمیشد  در ازاش برای شیر بدبختم کرد

حتما تشویقش کن ذوق کنه بیشتر همکاری میکنه.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

وقتی بچه رو از شیر گرفتی و خیالت راحت شد بهترین زمانه که از پوشک بگیریش. باید صبور باشی.خودت زود به ...

شیر دقیق دوسالگیش.چون شیر خشک بود راحت گرفتم و بهونه نگرفت.چون انگشتشم میمکید.دوسال سه ماه هم انگشتشو با لاک ترک دادم