2777
2789
عنوان

از شوهرم عصبانی ام

1001 بازدید | 28 پست

شوهرم یه کاری انجام داده که میدونسته برای من خط قرمزه. البته قبلا هم چند باری انجام داده بود و ما  گفتگو و بحث کردیم و چندروزی هم قهر ولی همیشه خودش قول میداد و قسم میخورد که دیگه انجام نمیده ولی این بار به طور جدی دعوا کردیم حالا دیروز به مامانم زنگ زده و از من شکایت کرده با اینکه میدونه خودش مقصره من هیچ موقع به خانواده ها چیزی نمیگفتم  ولی این بار میخوام به مامانش بگم .

به نظر شما بگم یا نه دوباره با خودش اتمام حجت کنم؟هر سری خودش میگفت که حق با منه ولی اینبار خیلی گستاخ شده

کمکم کنید

سلام زندگیه مگه بچه بازیه که هرچی میشه زنگ میزنه مامانت شما زنو شوهریت بعدا باهم خوب میشید ولی این رفتار شما خانواده ها یادشون‌نمیره، اگه رفیق بازی یا دختر بازی یا مواد چیزیه که قابل حل نیست و میدونی به خانوادش بگی تاثیر داره بگو اگه نه که چیز های ساده رو نگو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو مشکل بین تو شوهرته باید خودتون حل کنید مامانشم نمیاد پشت تورو بگیره که هرچندم پسرش مقصر باشه بازم طرفشو میگیره  کافیه یبار بگی تا مشکل دخالت کردن بقیه هم به زندگیتون اضافه بشه 

ببین عزیزم منو شوهرم اوایل هر وقت دعوامون میشد سریع زنگ میزد به مامان و بابام ولی من زنگ نمیزدم .اینجور هم خیلی پر رو شده بود .بعد به خانواده ام گفتم هر وقت بهتون زنگ زد شماهم پشت من وایستین با خودش دعوا کنین .چندبار مامان و بابام پشتم وایستادن بهش توپیدن دیگه دستش کوتاه شد .

ببینید این کار رو نکنید که ممکن هست به جاهای اضافه تری ختم بشه شما با اون درست صحبت کنید و باهم مشکل ...

شما فقط اینطور نیستید خانواده های دیگه هم مشکل دارند که با هم حل می کنند

سلام زندگیه مگه بچه بازیه که هرچی میشه زنگ میزنه مامانت شما زنو شوهریت بعدا باهم خوب میشید ولی این ر ...

ببین موقع عصبانیت نمیتونه خودش رو کنترل کنه و بی تی مصرف میکنه  واین خط قرمزه منه

نگو مشکل بین تو شوهرته باید خودتون حل کنید مامانشم نمیاد پشت تورو بگیره که هرچندم پسرش مقصر باشه باز ...

به خاطر همین تردید دارم دیگه ولی میدونم خانوادش هم از این کارش ناراحت میشن

ببین موقع عصبانیت نمیتونه خودش رو کنترل کنه و بی تی مصرف میکنه  واین خط قرمزه منه

ببین شرایط تو ایران طوری شده که خیلی ها مشکلات اعصاب دارن ، تو دعوا که حلوا خیرات نمی کنند خب آدم قاطی میکنه بعد شخصیت و ژنتیک آدما باهم متفاوته و تو نباید انتظار داشته باشی که اون مثه تو رفتار کنه بنظر شخصی من بهترین راهکار اینه طوری رفتار کنی که احساس شرمندگی کنه و تکرار نکنه با حرکاتت نشون بده نه با حرفات 

ببین شرایط تو ایران طوری شده که خیلی ها مشکلات اعصاب دارن ، تو دعوا که حلوا خیرات نمی کنند خب آدم قا ...

میگم که دفعات قبل خودش پشیمون میشد و ولی اینبار  نه خیلی حق به جانب هست و میگه من به کارم ادامه میدم مثلا چکار کنم