2777
2789

هم موهات هم دلیل ریزشت مث منه 😔 چند سالته اسی؟

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما گفتی فقط گدرتون کچل بودن درسته

اره بابام کچله مامانمم خیلی  کم پشت 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
۱۹

چند بار اب پیاز و حنا و تخم مرغ و روغن زیتون ترکیب کن بزار تغییرشو خودت حس میکنی 

چند بار اب پیاز و حنا و تخم مرغ و روغن زیتون ترکیب کن بزار تغییرشو خودت حس میکنی 

خیلی کردم نتیجه نداد، زینکم زیاد خوردم، شامپوی ضد ریزشم زدم انگار هیچی تاثیر نداره

دکتر قرص خاصی میده که در بیاد؟ من سالهاست دیگه موی جدید روی سرم نمیبینم.

ماینو کسیدیل نزن فقط 

شنیدم عصاره سیر و روغن زیتون خوبه من خودم یه بار گذاشتم فقط تاحالا نتیجه نگرفتم بازم میخوام بزارم  ولی بنظرم خیلی خوبه چون همه میگفتن نتیجه دیدم  یه تحقیق تو نینی سایت  کنی میفهمی

زالو درمانیم یه بار انجام دادم خیلی خوب بود بعدش کلی مو ی ریز دراوردم  ولی هنوزم کم پشته 

ماینوکسیدیل چه عوارضی داره؟

اول اینکه باید تا اخر عمرت ادامه بدی قط کنی موهای خودتم میریزه 

دوم اینکه موهای زائد رو بیشتر میکنه برای من موی بینیم و پیشونیم  رو زیاد کرده بود  

سوم اینکه بعد از یکی دوسال استفاده  پوست سرت نازک  میشه و وقتی ماینو میزنی پوست سرت خارش و سوزش میگیره اونجاس که نه راه پس داری نه راه پیش  

تجربه خودم بعد از دوسال استفاده از ماینوکسیدیل